rs Srbija 2025: Princ - Mila

Očekivano, šanse za prolaz 50-50. Teya Dori su prošle godine davali mnogo manje šanse pa je ipak prošla.
Irska i Luksemburg teško da će proći u finale to mi je baš nerealno. Očekujem Jermeniju i nas umesto njih.

Teya Dora je u ovo doba imala preko 60%.

Je li ovo prvi put da kladionice nijednoj ex yu zemlji ne predviđaju prolazak? Ne mogu se sjetiti kako je bilo 2018?
Dobro, ali ovo je dosta teško PF.
7 od prvih 10 sigurno prolazi, a on top of that Litvanija isto ima veoma dobre šanse, Jermenija nije za zanemarivanje, a Letonija može da iznenadi (meni su one preslatke).

Stvarno je drugo polufinale uzas za predvideti. Jedino bi me iznenadio prolazak Gruzije i CG

Očekivano, šanse za prolaz 50-50. Teya Dori su prošle godine davali mnogo manje šanse pa je ipak prošla.
Irska i Luksemburg teško da će proći u finale to mi je baš nerealno. Očekujem Jermeniju i nas umesto njih.
Teya je sve vreme do same subote bila u top 10, čak mislim da je startovala sa pete ili šeste pozicije.

Najiritantnija ove godine, što zbog JESC pesme, što zbog njenog njanjavog i iritantnog glasa mi je Irska. Voleo bih da Jermenija udje umesto druge JESC pesme, Luxemburga, a Srbija i Jermenija upadnu na ovu listu.

Dansku otpočetka vidim kao siguran NQ, pesma je tipičan skandinavski outdated boop ali to se ne potencira u toj meri kod evropskih fanova kao za Srbiju recimo, ali ajde, nebitno.

Teya Dora je u ovo doba imala preko 60%.

Je li ovo prvi put da kladionice nijednoj ex yu zemlji ne predviđaju prolazak? Ne mogu se sjetiti kako je bilo 2018?
Evo išao sam da vidim. Bila je na kraju u istoj poziciji kao i Princ. Prva ispod crte 11. mesto - 50% šanse za finale.

Attachments

• 1000019922.webp
    1000019922.webp
    104.7 KB · Views: 15
I po mom mišljenju je top 7 sa kladže sigurno u finalu

Dansku pjesmu da IZVODI Loreen bila bi među glavnim favoritima, jer bi interpretacija podigla pjesmu (a i ime i sceničnost), a ovako zvuči samo ok ali ništa spec

Teya je sve vreme do same subote bila u top 10, čak mislim da je startovala sa pete ili šeste pozicije.
Moguće nisam baš detaljno pratio od početka ali sam zapamtio da je procenat bio oko 50%.
Možda par procenata gore. Ali i to je bilo izuzetno teško polufinale.

Rekao bih da je samo prvih 5 sigurno. Finska, Izrael, Malta, Austrija i Grčka.
Australija, Litvanija i Češka mi ne deluje kao sigurne, ali imaju više šansi od nas.
Letonija, Jermenija i Luksemburg će se boriti sa nama za par poslednjih mesta koje vode u finale.

Po mom mišljenju Armenija i Gruzija su DOA. Latvija sumnjam da će ispasti.

Tu su još Češka, Danska, Luksemburg i Irska koji su po meni na tom tankom ledu i koje Srbija može prestići po glasovima. Crna Gora isto, ali Nini je Klavdia najveća konkurencija.

Back