rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ali ovo što gledamo zadnja dva dana nije bugarska estetika, naprotiv, jako skupo i lepo deluje. Bugarsku estetiku je servirao na onim Milićevićevim promo fotkama sa krunom, pa čak i na dva PZE nastupa. Druga stvar što ovo crveno demonsko ne ide uz pesmu i maši ciljnu grupu, a to su mamike.

Meni se čini da su oni nakon loših reakcija odlučili da idu na neki šokantan nastup i da su zato angažovali Filarrijev tim.
Ja sam se tome na prvu obradovao, a sada vidim da je angažovanje Filarijevog tima bila greška. Potpuno promašena tematika, a ta ekipa voli mračno, crno i mistično. Kostimi će biti verovatno fazon Filarija sa pze. Ništa mi se ovo ne sviđa u kom smeru ide, a toliko sam se radovao nastupu. 😭

Ali ovo što gledamo zadnja dva dana nije bugarska estetika, naprotiv, jako skupo i lepo deluje. Bugarsku estetiku je servirao na onim Milićevićevim promo fotkama sa krunom, pa čak i na dva PZE nastupa. Druga stvar što ovo crveno demonsko ne ide uz pesmu i maši ciljnu grupu, a to su mamike.
Bugarska estetika ne mora biti ogranicena budzetom

Ali bez obzira na kostim, promocija nam je ove godine zaista odlična i to mora da se pohvali. Da li je do RTS-a ili do Princa ne znam, ali svaka čast. Gde bi nam kraj bio da smo takav marketing imali prethodnih godina.

Sve je to super, ali ne vidim da je promocija uspešna, meni je to više pokušaj promocije, s obzirom da nije imala nekog većeg efekta
Pa rekao bih da i jeste i nije. S jedne strane zna da zagolica maštu, pogotovo recimo ovaj hint sa kostimima (ali prvenstveno nama, stranacima slabo, tek poneko prokomentariše). A sa druge strane fokus treba da bude na stranim fanovima jer ipak oni treba da glasaju pored naše dijaspore. Svakako ćemo saznati uskoro, po televotingu će se videti koliko je zaista bila uspešna.

У суштини, дјелује озбиљна екипа свакако, само је проблем ако буде превише глуматања и пипкања које је досадило давно уз баладе, плус што ми је бзв црвена за наступ

Али ајде, чекам да видим све

Ови плесачи уз овакву песму имају смисла колико и 4 стрипера у наступу Лепе Лулић за композицију Од извора два путића. Дебакл у најави

Estetika promašaj.
Koliko god mnogima zvučalo loše, bugarska estetika i ide uz ovu pesmu. Ne treba siliti nikada nešto što ne postoji. Zastarela pesma treba zastareli nastup. On sa ova 4 plesača bez Mile je promašaj veka.
Sve ono za šta su ga i neke srpske mamike hvalile, sada nedostaje. U suštini, meni ovo miriše na NQ. Ništa mi se ne sviđa. Sorry na mračenju, vi se i dalje nadajte bez obzira🫶🏼

Možda je najbolje bilo da je nastup bio na foru onog tzv spota kada je predstavio novu verziju.

Možda je najbolje bilo da je nastup bio na foru onog tzv spota kada je predstavio novu verziju.
Ni slučajno, ono je snimljeno bukvalno za pola sata.
Sve vreme žmuri u spotu a fokus treba da je na njegovoj emociji i izrazu lica, kadrovi užasni. Jedino što mi se svidelo iz spota je onaj dim i njegovo odelo, ostalo ne valja.

Back