Aleksa49
Ekspert
Ne prizivaj molim te, pored svega što smo videli i čuli ovih dana samo još ovako nešto fali pa da cirkus bude kompletan.Ako može isti ovakav kostim da nosi

Ne prizivaj molim te, pored svega što smo videli i čuli ovih dana samo još ovako nešto fali pa da cirkus bude kompletan.Ako može isti ovakav kostim da nosi
Ne. Rekao je danas na aerodromu da je sve kostime koje je nosio od pobede na pze pa na ovamo (na evrovizijskim žurkama, u intervjuima i ovaj poslednji za promo materijale) uradio Boško Jakovljević. On takođe radi i kostime za nastup.Možda Ana Ljubinković radi kostim za našeg Princa, kao što je pre 12 godina za Naše 3?![]()
T
U svakom od ovih videa što objavljuju plesači su oko Princa, dodiruju ga, valjaju se oko njega, drže ga. Totalno je skrajnut po strani i oni su u fokusu. Ako ovakva koreografija bude i na nastupu, bojim se ishoda u polufinalu...
Nije loša ideja, a i malo sami sebi da dignemo hajp pa da i drugi obrate pažnju na nas. Zbog broja lajkova i komentara, ako već ne zbog same pesme.U svakom slucaju kad izadju danas slike svi pisite eseje na ig u komentarima o Mitu, da se zna pre nego sto svi pomisle da se radi o Milu hahahahhahah
Uh, već vidim mamike pritisak 220/150Znači da će verovatno da pršte efekti na sve strane, biće neki bogati vizuali na ekranima, možda se otvorili i za koju vatricu u kulminaciji. Ja taj zadnji deo zamišljam kako on ispevava "ti si platilaaaa Milaaaa" a vatra šiba iz scene, kosa leti na vetru, a grudi gole jer je prethodno je pokidao dugmiće na košulji.
Pa to je i dalje gej nastupSad svi očekuju gej nastup na osnovu ovih hintova, a ono famozno iznenađenje će na kraju biti neki nastup sa alfa mužjacima.
A i ne mislim da će on biti go do pola na sceni, pre tipujem da će plesači biti bez majica. To mi nekako i ide uz motive podzemlja. Nešto fazon ko Tijanin plesač koji se davi iz 2017.
Po čemu? Valjda i žene vole da vide zgodne plesače gole do pojasa, a ne samo gej populacija.Pa to je i dalje gej nastup![]()