rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ma nisu to prizivanja, samo znamo kako Rts ume da bude šik i wow.

Možda Ana Ljubinković radi kostim za našeg Princa, kao što je pre 12 godina za Naše 3? 🥰
Ne. Rekao je danas na aerodromu da je sve kostime koje je nosio od pobede na pze pa na ovamo (na evrovizijskim žurkama, u intervjuima i ovaj poslednji za promo materijale) uradio Boško Jakovljević. On takođe radi i kostime za nastup.

Info koji imam o nastupu je da zapravo nije alternativan kao što sam očekivao, već ,,komercijalan" šta god to značilo. Verovatno da se dopadne što širem sloju ljudi.

U svakom slucaju kad izadju danas slike svi pisite eseje na ig u komentarima o Mitu, da se zna pre nego sto svi pomisle da se radi o Milu hahahahhahah
Nije loša ideja, a i malo sami sebi da dignemo hajp pa da i drugi obrate pažnju na nas. Zbog broja lajkova i komentara, ako već ne zbog same pesme.😁

Znači da će verovatno da pršte efekti na sve strane, biće neki bogati vizuali na ekranima, možda se otvorili i za koju vatricu u kulminaciji. Ja taj zadnji deo zamišljam kako on ispevava "ti si platilaaaa Milaaaa" a vatra šiba iz scene, kosa leti na vetru, a grudi gole jer je prethodno je pokidao dugmiće na košulji.

Znači da će verovatno da pršte efekti na sve strane, biće neki bogati vizuali na ekranima, možda se otvorili i za koju vatricu u kulminaciji. Ja taj zadnji deo zamišljam kako on ispevava "ti si platilaaaa Milaaaa" a vatra šiba iz scene, kosa leti na vetru, a grudi gole jer je prethodno je pokidao dugmiće na košulji.
Uh, već vidim mamike pritisak 220/150

Ови наши плесачи би тако фино легли уз ове виле из Летоније. Какав бо то епски кринџ наступ био, истог би се постиделе и Ерикине лажне сисе.

Ја и даље не могу да повежем овај педербал са Милом.

Да није Мила у ствари онај фамозни Миле са два зуба, само у генитиву? Заљубио се у Принца, а друштво и партија му то бранили, па је скроз проп'о и сад тумара подземљем где оргија са демонима

Sad svi očekuju gej nastup na osnovu ovih hintova, a ono famozno iznenađenje će na kraju biti neki nastup sa alfa mužjacima. 😁

A i ne mislim da će on biti go do pola na sceni, pre tipujem da će plesači biti bez majica. To mi nekako i ide uz motive podzemlja. Nešto fazon ko Tijanin plesač koji se davi iz 2017.

Čekamo probu , pa da diskutujemo malo. Kakav god nastup da bude , makar i krindz , svakako ne može biti lošiji od onog na PZE , gde je scenografija bila presiromasna . Ovako je i Željko doradio aranžman (koliko je mogao , ruku na srce ) , a i kostim mu je bolji od onog bajkerskog prvobitnog . Ja verujem da će kvota 1.70 uroditi plodom i doci i da će Princ nositi srpsku zastavu na predstavljanju finalista . Idemo Srbijaaaa !

Sad svi očekuju gej nastup na osnovu ovih hintova, a ono famozno iznenađenje će na kraju biti neki nastup sa alfa mužjacima. 😁

A i ne mislim da će on biti go do pola na sceni, pre tipujem da će plesači biti bez majica. To mi nekako i ide uz motive podzemlja. Nešto fazon ko Tijanin plesač koji se davi iz 2017.
Pa to je i dalje gej nastup 🥴

Do sada je valjda bilo "najbitnije" sto vise golih muskaraca iz ociglednog razloga a sada nam i to smeta hahahahhaahhah sve nam smeta, prokleti 😅😅

Back