Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Bas mi je blam i krindz. Iznerviram se kad tako neko nesvestan istripuje da ima nesto odlicno i da to “prolazi na Evroviziji” 😅 a pritom verujem da nije neki fan i poznavalac Esc. Verovatno joj zalicilo na Ruslanu😁

Bože, koliko bi ovo gorelo na Evroviziji i pokupili bismo sve glasove turske dijaspore

Na stranu njeno uzivo pevanje, ona tesko moze otici na ESC, jer su njene sve pesme u karijeri preradjevine. Ona nema svoju original pesmu, napravila karijeru na bugarskim, albanskim i turskim pesmama. Doduse svaka veca nasa zvezda na takav nacin i pravi karijeru.

Na stranu njeno uzivo pevanje, ona tesko moze otici na ESC, jer su njene sve pesme u karijeri preradjevine. Ona nema svoju original pesmu, napravila karijeru na bugarskim, albanskim i turskim pesmama. Doduse svaka veca nasa zvezda na takav nacin i pravi karijeru.
1. Ima svojih pesama koje nisu obrade.
2. Nije kao da i na Evroviziji ne viđamo kompozicije čija je originalnost blago rečeno - upitna.

O uživo pevanju tek ne bih razglabao, tema prežvakana sto puta.

• Like
Reactions: FFM
Sto je najgore kad su tek izasle pesme i kad sam pustio Maju, do neke 40 sekunde sam bio Jbt, pa Maja je pojela.

Tikve ludare, ispostavilo se da je pojela tikve ludare

Na dva meseca od raspisivanja novog konkursa imamo najave: Džordžija, verovatno Vukayle, Buč Kesidi, a potencijalno Maja Nikolić i Princ ahhahaha

Ma neće Princ sledeće godine. Kako je izjavio, ne isključuje mogućnost da se vrati nekad, kada oseti da ima smisla, teško već dogodine. Sad je vreme za karijeru i nastupe, pripremu drugog albuma...

Ma kakvo je vreme došlo slaćemo mi Vendi samo da privučemo iole nekakvu pažnju.

Back