ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Hit mi je što bih ja bez problema mogao bolje da otpevam.
A nakon ovog snimka definitivno mogu da kažem da mi se dizajn scene ne dopada.

Nažalost ne mislim da će žiri da ga ignoriše pošto su u poslednjih nekoliko godina bili dosta blagonakloni prema favoritima publike. Ja očekujem 150-ak poena žirija i 350+ od publike. Valjda neće biti dovoljno za pobedu 😭

Ne bih rekao baš 150, ne očekujem ni 100, ali mislim da bi od žirija na foru mogao 50-60p i 200+ od publike, što svakako neće biti dovoljno za pobjedu

Ma ovo je blagi užas, vokalno zvuči jako loše, nema šanse ovo žiri da podrži, podrže glavnog favorita publike, ali Estonija to neće biti.

Ruku na srce, i Kaarijaa je vokalno bio preloš 😄
Ali na konto pjesme, hajpa, nastupa, nagurao je pristojan broj poena. Zato mislim da Tommy neće biti izignorisan od strane žirija, ali ni u top 10

Stvarno katastrofa uživo, još je pesma čista recitacija. Neverovatno da ne ume uživo ovo da izvuče. Nastup isto ništa posebno, ali da televoting će ga lansirati u sam vrh.

Svaki put kad vidim misaonu imenicu keš izaziva mi nagon za nasiljem!

Šta se drugo moglo očekivati osim enormne količine transfera blama? Ovo je stvarno katastrofalno u svakom mogućem smislu i vređa mi inteligenciju što se spominje u kontekstu visokog plasmana.

Ja ovaj snimak sa probe nisam mogao da odgledam do kraja, morao sam da ugasim, bukvalno mi je toliki cringe sve ovo i bukvalno boli

Nazalost mislim da ce zavrsiti visoko, a ni pobeda nije iskljucena

Proci ce kod zirija kao Joost u finalu prosle godine, mozda koja pozicija nize. A obojica svakako na konto vokala zasluzuju bottom 5 zirija.

Vrh mi je ovo, neka vrsta guilty pleasure-a :D Prošle godine su isto bili zabavni ali mi pesma nije kliknula, dok je ovog puta sve po meri.

Svakako, takođe očekujem vrlo dobar rezultat na televotingu + loš rezultat kod žirija (možda ne baš potop ali ne očekujem ništa dobro) i videćemo onda za šta će to biti dovoljno.

Back