Nažalost ne mislim da će žiri da ga ignoriše pošto su u poslednjih nekoliko godina bili dosta blagonakloni prema favoritima publike. Ja očekujem 150-ak poena žirija i 350+ od publike. Valjda neće biti dovoljno za pobedu
Ruku na srce, i Kaarijaa je vokalno bio preloš
Ali na konto pjesme, hajpa, nastupa, nagurao je pristojan broj poena. Zato mislim da Tommy neće biti izignorisan od strane žirija, ali ni u top 10
Stvarno katastrofa uživo, još je pesma čista recitacija. Neverovatno da ne ume uživo ovo da izvuče. Nastup isto ništa posebno, ali da televoting će ga lansirati u sam vrh.
Šta se drugo moglo očekivati osim enormne količine transfera blama? Ovo je stvarno katastrofalno u svakom mogućem smislu i vređa mi inteligenciju što se spominje u kontekstu visokog plasmana.
Vrh mi je ovo, neka vrsta guilty pleasure-a Prošle godine su isto bili zabavni ali mi pesma nije kliknula, dok je ovog puta sve po meri.
Svakako, takođe očekujem vrlo dobar rezultat na televotingu + loš rezultat kod žirija (možda ne baš potop ali ne očekujem ništa dobro) i videćemo onda za šta će to biti dovoljno.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.