FFM
Ekspert
Ah yes, the famous myth about a brave oily otter fighting 4 demon twinks.Pa njima je valjda bio cilj da on pjeva ležeći.
I'm sure there's even a movie about that...
Ah yes, the famous myth about a brave oily otter fighting 4 demon twinks.Pa njima je valjda bio cilj da on pjeva ležeći.
A kad sam ja to govorio? Ja sam bio u fazonu "mora finale a tamo nek bude kako bude". Ove godine sam definitivno se pomirio sa cinjenicom da smo tragicni i da ispadamo samo tako.Pa ti to govoriš svake godine, tako da nekad ćeš verovatno i da pogodiš.![]()
Dečko je stvarno uložio toliko truda u svaki mogući segment posle pze. Radio dodatno na pesmi, potpuno promenio nastup, promovisao se što medijski što na evrovizijskim žurkama... I meni će biti baš žao ako ne prođemo, ali verujem da se to neće desiti. Ne vidim scenario u kom ispadamo.Meni bi baš bilo žao da ne prođe.![]()
Eto odgovora. Bilo im skupo da plate reziseru nastupa. Nadam se da nije tacno. Ili ga zaista menja MilicaMislim da Šarović nije u Bazelu.Jedino ako tek treba doći.
A mislim da šef delagacije sve odobrava što se tiče nastupa.
Ne putuje Šarović, ali se konslultuje oko svega sa Milicom.Mislim da Šarović nije u Bazelu.Jedino ako tek treba doći.
Zar ne pričaju da je Beč najveći srpski grad posle Beograda. Imamo mi dosta dijaspore i u Austriji, Francuskoj, malo manje u Engleskoj, Danskoj. Češkoj. U svakom slučaju imamo više naših ljudi po drugim državamakoji mogu da glasaju nego Litvanija, Letonija, Gruzija, Malta, Crna Gora, Irska, Luksemburg.Posto nam je juce ulepsan dan, te smo se do kasno smejali, vreme je da danas budemo realni. Mislim da cemo tesko uci u finale. Ne znam ko ce glasati za nas, imamo samo Crnu Goru i nesto malo dijaspore u Nemackoj i Malti, ali pitanje je da li ce ona bojkotovati ove godine. Ceo “koncept” je los i promasen, rezija tog sok kadra kad ga vuku sloppy, opet krupni kadrovi, on u zavrsnici obucen u crveno na crvenom ledu, isto kao i @Boxy ja se pitam ko je ovo odobrio? Da li postoji kreativni direktor nastupa, ili svako u timu daje predloge pa ih neko (ko? Bacic, Princ (ovo dvoje poznati po losem ukusu) direktor delegacije ? odobrava). Ovo vukljanje je verovatno ideja koreografa, ali je to trebalo elaborirati. Sigurna sam da je ovu prezentaciju dole sto kacim radio Milos Sarovic, i ovde su kadrovi potpuno drugaciji, iskreno dobro uradjen video i edit, a kadar kad on propada blizak i elegantniji. Da li je Sarovic u Bazelu ili ne? Ako da zasto finalni rezultat nema veze sa ovim? Ako ne, ko rezira nastup?