rs Srbija 2025: Princ - Mila

Pa ti to govoriš svake godine, tako da nekad ćeš verovatno i da pogodiš. :cool:
A kad sam ja to govorio? Ja sam bio u fazonu "mora finale a tamo nek bude kako bude". Ove godine sam definitivno se pomirio sa cinjenicom da smo tragicni i da ispadamo samo tako.

Meni bi baš bilo žao da ne prođe. :(
Dečko je stvarno uložio toliko truda u svaki mogući segment posle pze. Radio dodatno na pesmi, potpuno promenio nastup, promovisao se što medijski što na evrovizijskim žurkama... I meni će biti baš žao ako ne prođemo, ali verujem da se to neće desiti. Ne vidim scenario u kom ispadamo.

Pa ništa evo kaže Princ za K1, da marketinški idu korak po korak i da je to što su radili došlo do izražaja, ali da tek treba ljudi da vide celi nastup.

A K1 se iskreno baš cima da ga isprati, ova emisija će im trajati valjda do pola 7. Sad mu neka dijaspora iz Bazela spremila hranu i došla da ga upozna.

Naravno da će K1 da prati kad je vlasnik Željko Joksimović jedan od aranžera, a urednik i voditelj te televizije,Boško Jakovljević glavni stilist.

A BLIC
screenshot-437.png

https://www.blic.rs/zabava/pojavio-...a-princa-od-vranje-na-evroviziji-2025/6kj2dpn

Posto nam je juce ulepsan dan, te smo se do kasno smejali, vreme je da danas budemo realni. Mislim da cemo tesko uci u finale. Ne znam ko ce glasati za nas, imamo samo Crnu Goru i nesto malo dijaspore u Nemackoj i Malti, ali pitanje je da li ce ona bojkotovati ove godine. Ceo “koncept” je los i promasen, rezija tog sok kadra kad ga vuku sloppy, opet krupni kadrovi, on u zavrsnici obucen u crveno na crvenom ledu, isto kao i @Boxy ja se pitam ko je ovo odobrio? Da li postoji kreativni direktor nastupa, ili svako u timu daje predloge pa ih neko (ko? Bacic, Princ (ovo dvoje poznati po losem ukusu) direktor delegacije ? odobrava). Ovo vukljanje je verovatno ideja koreografa, ali je to trebalo elaborirati. Sigurna sam da je ovu prezentaciju dole sto kacim radio Milos Sarovic, i ovde su kadrovi potpuno drugaciji, iskreno dobro uradjen video i edit, a kadar kad on propada blizak i elegantniji. Da li je Sarovic u Bazelu ili ne? Ako da zasto finalni rezultat nema veze sa ovim? Ako ne, ko rezira nastup?

Last edited:
Mislim da Šarović nije u Bazelu.Jedino ako tek treba doći.

A mislim da šef delagacije sve odobrava što se tiče nastupa.
Eto odgovora. Bilo im skupo da plate reziseru nastupa. Nadam se da nije tacno. Ili ga zaista menja Milica 😩
Admini, znate li ko rezira nastup u Bazelu?

Princ kaže da misli da su se za sada najviše zbližili sa grčkom i francuskom delegacijom. Okupili se ljudi, lepo ga dočekali. Gospođa sa slike živi u Bazelu 7 godina, a bila je i jedna Šumadinka koja je tamo 40 godina.​

k3.webp
k4.webpk1.webp

Toliko hvaljenje Princa, videcemo da li ce uspeti da se izbori za dobro kadriranje

Ma tek treba da bude ceo nastup i jos ako budu malo drugaciji kadrovi "vuce" bice bas onako kako treba da bude, odlicno!! I zasto bi se pamtio po ovome posle toga, totalno nece.. To sto se desio momentum smeha i ostalo to moze samo pozitivno da bude.. ali svi oni koji su komentarisali Metla uglavnom dodaju da je razvalio sa pevanjem. Tako da , jedino u slucaju da su Luka Blacka vukli po podu ...ostao bi upamcen samo kao mim i kao covek koji ne zna da peva 😊

Baš lepo od naših ljudi u dijaspori što su organizovali ovo druženje sa srpskom delegacijom. Nema šta nisu naspremali od hrane, stvarno jako lepo i dirljivo sa njihove strane. Verujem da bi se ovako angažovali i za glasanje u polufinalu, šteta što Švajcarska ne može da glasa.

Posto nam je juce ulepsan dan, te smo se do kasno smejali, vreme je da danas budemo realni. Mislim da cemo tesko uci u finale. Ne znam ko ce glasati za nas, imamo samo Crnu Goru i nesto malo dijaspore u Nemackoj i Malti, ali pitanje je da li ce ona bojkotovati ove godine. Ceo “koncept” je los i promasen, rezija tog sok kadra kad ga vuku sloppy, opet krupni kadrovi, on u zavrsnici obucen u crveno na crvenom ledu, isto kao i @Boxy ja se pitam ko je ovo odobrio? Da li postoji kreativni direktor nastupa, ili svako u timu daje predloge pa ih neko (ko? Bacic, Princ (ovo dvoje poznati po losem ukusu) direktor delegacije ? odobrava). Ovo vukljanje je verovatno ideja koreografa, ali je to trebalo elaborirati. Sigurna sam da je ovu prezentaciju dole sto kacim radio Milos Sarovic, i ovde su kadrovi potpuno drugaciji, iskreno dobro uradjen video i edit, a kadar kad on propada blizak i elegantniji. Da li je Sarovic u Bazelu ili ne? Ako da zasto finalni rezultat nema veze sa ovim? Ako ne, ko rezira nastup?
Zar ne pričaju da je Beč najveći srpski grad posle Beograda. Imamo mi dosta dijaspore i u Austriji, Francuskoj, malo manje u Engleskoj, Danskoj. Češkoj. U svakom slučaju imamo više naših ljudi po drugim državamakoji mogu da glasaju nego Litvanija, Letonija, Gruzija, Malta, Crna Gora, Irska, Luksemburg.

I meni je metlanje scene kosom krindž, ali za običnog TV gledaoca koji će pesme prvi put čuti u polufinalu, to je prihvatljivije od debele, poluobučene žene iza koje se na LED ekranu šire noge.
malta3.png

Što se kadriranja tiče, ima i gorih kadrova koje sam videla, ali sa ovih videa mi bilo najlakše da screenshotujem
malta-2.png

danska.png

Da smo dobri nismo, ali ni konkurencija se nije proslavila, pa se imamo čemu nadati.

Razlika je u tome što Malta ne igra na prosečnog gledaoca i ima jasnu ciljnu grupu. Dok se meni čini da ćemo biti OK/relativno simpatični masama, ali da se nećemo dovoljno svideti većem broju ljudi da se iscima da glasa za nas.

Back