rs Srbija 2025: Princ - Mila

Iapadaju verovatno Češka i Australija a prolaze Srbija i Jermenija. Mada bi više voleo da prođemo mi i Crna Gora, to bi bio prelep momenat, samo nije baš realan.

Iapadaju verovatno Češka i Australija a prolaze Srbija i Jermenija. Mada bi više voleo da prođemo mi i Crna Gora, to bi bio prelep momenat, samo nije baš realan.

Pa nisam baš siguran, drugo polufinale je mnogo otvorenije, mislim da će biti baš male razlike u poenima i da će baš biti iznenađenja.

Zašto je nemoguće da ispadne. Malta i Finska će mu pokupiti sve poene. To je isti fazon kao i njegova pesma i cilja na istu grupu glasača. Neko mora i da izvisi, a na tome mi koji imamo potpuno drugačiju pesmu od ostalih treba da profitiramo.

Posle prvog polufinala, preispitujem svoje stavove i prognoze za drugo bogami

• Like
Reactions: Lux
Nisam baš siguran da će Češka ispasti. Ako je Holandija sinoć uspela da prođe, moguće da će i Češka sutra.
Ja nas trenutno ne vidim u finalu, mada ko zna, ako je Princ zaista uložio u kartice u nekim manjim državama, onda mu svakako rastu šanse.

Irska nam se priblizila, gotovo smo jednaki, do sutra nas prelaze. Tu je i Letonije na 3% 😬

To je isti fazon kao i njegova pesma i cilja na istu grupu glasača.
Skroz drugačija pesma i nastup, niđe veze. Australija možda nije family friendly, ali je nastup odrađen da deluje family friendly, bez obzira što skine maciju, garantujem da prosečan gledaoc od kuće možda neće ni provaliti o čemu je pesma, generalno ima zabavan i pozitivan vajb, pritom je muškarac, to ga i automatski odvaja od ove 2, neće se cancelovati ni sa kim. Pa čak ni Finska i Malta nisu toliko slične jer su nastupi odrađeni skroz drugačije, ne znam kako si povezao njih 3.

Nisam baš siguran da će Češka ispasti. Ako je Holandija sinoć uspela da prođe, moguće da će i Češka sutra.
Ja nas trenutno ne vidim u finalu, mada ko zna, ako je Princ zaista uložio u kartice u nekim manjim državama, onda mu svakako rastu šanse.
Zar su Holandija i Češka stvarno za poređenje? Klaudova pesma je hitčina u odnosu na Češku, a nastup Holandije koliko god užasan bio bolji je u svakom smislu od flopa Češke, Adonisu je čak i kostim užasan.

Kupljene kartice ili bez njih, finale nam je svakako izvesno jer nema ovde 10 zemalja sa jačom dijasporom od nas.

Skroz drugačija pesma i nastup, niđe veze. Australija možda nije family friendly, ali je nastup odrađen da deluje family friendly, bez obzira što skine maciju, garantujem da prosečan gledaoc od kuće možda neće ni provaliti o čemu je pesma, generalno ima zabavan i pozitivan vajb, pritom je muškarac, to ga i automatski odvaja od ove 2, neće se cancelovati ni sa kim. Pa čak ni Finska i Malta nisu toliko slične jer su nastupi odrađeni skroz drugačije, ne znam kako si povezao njih 3.
Tako što su sve tri pesme vulgarne i za 18+

Šta je family friendly u nastupu Australije? 😭
To što peva o čemu peva, skida majicu ili što mu polni organ u onim plavim helankama skoro ispao... Meni je to baš too much.

Ciljaju svo troje na istu publiku i Australija kao najslabija od te 3 može lako da ostane bez finala. Što iskreno i priželjkujem. Da se na Evroviziji gleda kvalitet kao nekada sve tri bi brisale patos i bile na poslednjim mestima u polufinalu.

Svašta može da se desi, očito je svega samo par zemalja sigurno. Ako se ljudima ne svidi nešto, džaba ti i skalamerija i ludilo a i redni broj nastupa i pozicija na kladionicama, ideš kući

Meni iskreno totalno nije bitno da li prolazimo kao 2023. što je bilo.
Samo istorija i logika uči da su nam ipak šanse za prolaz pogotovo u tvt polufinalu solidne. Mnogo veće od 53%

Što je najgore, Princ bi imao veće šanse za prolaz sa onim čizi nastupom sa PzE-a, mamike bi odlepile. Ovako sa demonima nisam siguran.
Ko voli i gotivi Princa glasaće za njega kakav god nastup bio. Prvenstveno zbog njegovog izgleda i vokala. "Mamike" će glasati samo tako, pa pogledajte kakav doček mu je u subotu pripremljen u Bazelu. Naši ljudi ga obožavaju i nemojte imati sumnju da će se ljudi u dijaspori organizovati te masovno glasati sutra uveče.

Back