Iapadaju verovatno Češka i Australija a prolaze Srbija i Jermenija. Mada bi više voleo da prođemo mi i Crna Gora, to bi bio prelep momenat, samo nije baš realan.
Skroz drugačija pesma i nastup, niđe veze. Australija možda nije family friendly, ali je nastup odrađen da deluje family friendly, bez obzira što skine maciju, garantujem da prosečan gledaoc od kuće možda neće ni provaliti o čemu je pesma, generalno ima zabavan i pozitivan vajb, pritom je muškarac, to ga i automatski odvaja od ove 2, neće se cancelovati ni sa kim. Pa čak ni Finska i Malta nisu toliko slične jer su nastupi odrađeni skroz drugačije, ne znam kako si povezao njih 3.To je isti fazon kao i njegova pesma i cilja na istu grupu glasača.
Zar su Holandija i Češka stvarno za poređenje? Klaudova pesma je hitčina u odnosu na Češku, a nastup Holandije koliko god užasan bio bolji je u svakom smislu od flopa Češke, Adonisu je čak i kostim užasan.Nisam baš siguran da će Češka ispasti. Ako je Holandija sinoć uspela da prođe, moguće da će i Češka sutra.
Ja nas trenutno ne vidim u finalu, mada ko zna, ako je Princ zaista uložio u kartice u nekim manjim državama, onda mu svakako rastu šanse.
Ni jedna ni druga hit videle nisuZar su Holandija i Češka stvarno za poređenje? Klaudova pesma je hitčina u odnosu na Češku, a nastup Holandije koliko god užasan bio bolji je u svakom smislu od flopa Češke, Adonisu je čak i kostim užasan.
Tako što su sve tri pesme vulgarne i za 18+Skroz drugačija pesma i nastup, niđe veze. Australija možda nije family friendly, ali je nastup odrađen da deluje family friendly, bez obzira što skine maciju, garantujem da prosečan gledaoc od kuće možda neće ni provaliti o čemu je pesma, generalno ima zabavan i pozitivan vajb, pritom je muškarac, to ga i automatski odvaja od ove 2, neće se cancelovati ni sa kim. Pa čak ni Finska i Malta nisu toliko slične jer su nastupi odrađeni skroz drugačije, ne znam kako si povezao njih 3.
Prošli samo na osnovu države koju predstavljaju, apsolutno nezasluženo.
Meni je ovo bas super osmisljeno! Zato ima moj glas!To što peva o čemu peva, skida majicu ili što mu polni organ u onim plavim helankama skoro ispao...
Ko voli i gotivi Princa glasaće za njega kakav god nastup bio. Prvenstveno zbog njegovog izgleda i vokala. "Mamike" će glasati samo tako, pa pogledajte kakav doček mu je u subotu pripremljen u Bazelu. Naši ljudi ga obožavaju i nemojte imati sumnju da će se ljudi u dijaspori organizovati te masovno glasati sutra uveče.Što je najgore, Princ bi imao veće šanse za prolaz sa onim čizi nastupom sa PzE-a, mamike bi odlepile. Ovako sa demonima nisam siguran.