Stole
Ekspert
Sad kad nema potrebe više da kupuje preglede nalazi se na dnu gde mu je i mesto. Nema više onog delulu izgovora kako su ljudi oduševljeni pesmom i glasom pa je zato među najgledanijima.
Pa videćemo da li će biti otvoreni, ne bih mogao sad da odgovorim. Imamo korektnu saradnju, ali se ona uglavnom ne tiče selekcije.@Miloš Sad ne znam koliko možeš da otkrivaš, mada i nije neka tajna.
Da li vi iz OGAE imate neki uticaj, u smisli da možete da date predloge RTS-u, odnosno da li su otvoreni za neke savete, da li vas nešto pitaju u vezi svega i to?
УфSad kad je ispao za 2 poena jer je CG dala 12 Izraelu lol
Ovo zapravo nije tako loša ideja.Neka deo bira komisija, deo direktorka festivala i HoD ako im je komisija toliko bitna i nezamenjiva.
Ne znam da li mi je gore da se desilo to ili opet od Dankinje za 3 poena.Sad kad je ispao za 2 poena jer je CG dala 12 Izraelu lol
Semafor u GTA
Uz određeni revamp refren možda bi za CG Baryak bio bolji izbor. Možda, samo.Tragedija ex-yu ove godine zapravo nije sto smo svi poispadali, vec sto nismo morali da ispadnemo. I mi i Hrvatska, verovatno i Slovenija smo imali konkurentije pesme u ponudi. CG verovatno nije bilo spasa, pa nemaju za cim da zale
Ne znam da li mi je gore da se desilo to ili opet od Dankinje za 3 poena.
Bezbolnije mi je da smo bili na 13. mestu i da nismo imali skoro nikakve šanse za prolaz.
Isto sam tako pomislio dok nisam video koga je oznacilaAli ja koji u sekundi nisam skapirao koju Ninu i kog Marka pominje jer sam mislio da se obraća našoj delegaciji![]()