rs Srbija 2025: Princ - Mila

Мислим да се и Принцу и Марку Бошњаку обило о главу што су отишли на овакав начин на Ев

Има више прегледа сад и од Луксембурга и од Данске, јој ако је испао за бод два повратићу

Колико ми помаже моје вјеровање да се све дешава с разлогом тако да све је ово овако да би следеће године била сјајна година

@Miloš Sad ne znam koliko možeš da otkrivaš, mada i nije neka tajna.
Da li vi iz OGAE imate neki uticaj, u smisli da možete da date predloge RTS-u, odnosno da li su otvoreni za neke savete, da li vas nešto pitaju u vezi svega i to?

I da nađu sponzore i da nas batale s pričama o dobrotvorima poput SkyMusica jer eto oni sve finansiraju sami pa im se ljudi nalaze. Mislim super nek im pomaže ko može, ali ja ne znam ni jedno takmičenje ni festival a bez sponzora. Pri tom za PZE oduvek je vladala velika zainteresovanost nema šanse da im se ne može isplatiti. Biraš pesmu koja će ti predstavljati državu, nema mesta za tvrdoglavost i zatvorenost.

@Miloš Sad ne znam koliko možeš da otkrivaš, mada i nije neka tajna.
Da li vi iz OGAE imate neki uticaj, u smisli da možete da date predloge RTS-u, odnosno da li su otvoreni za neke savete, da li vas nešto pitaju u vezi svega i to?
Pa videćemo da li će biti otvoreni, ne bih mogao sad da odgovorim. Imamo korektnu saradnju, ali se ona uglavnom ne tiče selekcije.

Sad kad je ispao za 2 poena jer je CG dala 12 Izraelu lol
Уф

Нек је 11. али да је удаљеност више од 3 бода, да лакше поднесем испадање

Neka deo bira komisija, deo direktorka festivala i HoD ako im je komisija toliko bitna i nezamenjiva.
Ovo zapravo nije tako loša ideja.

Ja bih pre dala jedan wild card Olji da pod plaštom "televizičnosti" uglavi na festival nekog ko je ostao ispod crte (ili u finale nekog ko je izvisio u polufinalu), nego što bih verovala komisiji RTS urednika...

Ali ja koji u sekundi nisam skapirao koju Ninu i kog Marka pominje jer sam mislio da se obraća našoj delegaciji 😭😂
Isto sam tako pomislio dok nisam video koga je oznacila 🤣🤭

Back