Pošto pratim i beležim statistiku visokih poena od 7 do 12p (ovo je bez Pokijevog izdanja) od 223. izdanja od kada sam učestvovao, smatram da je prava prilika da se zahvalim u ovoj temi ljudima za ukus

A i eto neke činjenice su mi zanimljive, kao i razlike u razmeni poena.
Bela polja su moji visoki poeni dodeljeni vama a roze polja su vaši poeni dodeljeni meni. Manje poene nisam beležio. (Koliko puta su podeljeni visoki poeni, i polufinale i finale)
223. - 285. izdanje. S tim što sam ja učestvovao 46 puta a nisam 15 puta. (47. put Podrumovizija)
Zahvalnica za poene svima a izdvajam top 3
@Endrega @Nije sve tako sivo i
@Majsta94 dok se recimo moj top tri skroz razlikuje. Moraću to da pojačam
@Destry94 jako mi je čudno jer se ovoliko ne poklapamo sa ukusima, donekle i ne ali očekivao sam bar neki više put sa obe strane.
@Stefan28 ne znam da li sam te obrisao slučajno kada sam uređivao sheets malopre (nema te u tabeli ispod), ali mi je čudno da te nema u visokim poenima kod mene, ti si u mojim u top 2 da se zna.
Pored tebe, najveće razlike u razmenjivanju poena su sa Sivim, Endregom, Whisky - jem, Creature, Djoletom, Zelenim. Ima dosta i jednakosti ili minimalnih razlika ali da ne piskaram za džabe, sve vam piše.
Evo i nularica sa obe strane, debitantima ne zameram, novi su (šalim se) a neki forumaši više i ne učestvuju.
@Stefan28 Probaj da se setiš da li si mi dao neki veći poen do sada xD