Zvezde Forum Song Contest-a

Pošto pratim i beležim statistiku visokih poena od 7 do 12p (ovo je bez Pokijevog izdanja) od 223. izdanja od kada sam učestvovao, smatram da je prava prilika da se zahvalim u ovoj temi ljudima za ukus 💋👀 A i eto neke činjenice su mi zanimljive, kao i razlike u razmeni poena.

Screenshot_2025-07-09_065729.webp
Screenshot_2025-07-09_065819.webp

Bela polja su moji visoki poeni dodeljeni vama a roze polja su vaši poeni dodeljeni meni. Manje poene nisam beležio. (Koliko puta su podeljeni visoki poeni, i polufinale i finale)

223. - 285. izdanje. S tim što sam ja učestvovao 46 puta a nisam 15 puta. (47. put Podrumovizija)

Zahvalnica za poene svima a izdvajam top 3 @Endrega @Nije sve tako sivo i @Majsta94 dok se recimo moj top tri skroz razlikuje. Moraću to da pojačam 👀

@Destry94 jako mi je čudno jer se ovoliko ne poklapamo sa ukusima, donekle i ne ali očekivao sam bar neki više put sa obe strane.

@Stefan28 ne znam da li sam te obrisao slučajno kada sam uređivao sheets malopre (nema te u tabeli ispod), ali mi je čudno da te nema u visokim poenima kod mene, ti si u mojim u top 2 da se zna. 🫵🏻

Pored tebe, najveće razlike u razmenjivanju poena su sa Sivim, Endregom, Whisky - jem, Creature, Djoletom, Zelenim. Ima dosta i jednakosti ili minimalnih razlika ali da ne piskaram za džabe, sve vam piše.
Evo i nularica sa obe strane, debitantima ne zameram, novi su (šalim se) a neki forumaši više i ne učestvuju.

Screenshot_2025-07-09_065906.webp
@Stefan28 Probaj da se setiš da li si mi dao neki veći poen do sada xD

Last edited:
@Stefan28 Probaj da se setiš da li si mi dao neki veći poen do sada xD
Pa sad, ne sećam se svake pesme, ali ovako na prvu sećam se da si 12 od mene dobio sa Sasha - Da Se Ljubimo i Selin - Lover's Hurricane xD i znam da sam ti dosta poena dao i za Troye Sivana, al sigurno ima i više

Pa sad, ne sećam se svake pesme, ali ovako na prvu sećam se da si 12 od mene dobio sa Sasha - Da Se Ljubimo i Selin - Lover's Hurricane xD i znam da sam ti dosta poena dao i za Troye Sivana, al sigurno ima i više
Znači oštećen si. E sada, da bih video moram ići u svaku excel tabelu a to bi mi baš oduzelo vremena. Daću ti 5 poena pa nek’ ide život 🤣💪🏻

Samo 3x sam ti dao 7 i više poena? Uh, znam da nismo baš često razmenjivali poene, ali nešto mi to dođe malo, a evo treća godina pune tri godine kako obojica učestvujemo. @libertà

Last edited:
Samo 3x sam ti dao 7 i više poena? Uh, znam da nismo baš često razmenjivali poene, ali nešto mi to dođe malo, a evo treća godina pune tri godine kako obojica učestvujemo. @libertà
I meni zvuči kao nerealno, tri godine… A što se tiče razmenjivanja, različiti ukusi mada ja tvoje predloge (uglavnom) častim barem nekim manjim poenima, možda smo tu prednjačili a da nisam beležio xD

Naletela mi juče slučajno. Ni posle sveg ovog vremena nije uspela preći 100 hiljada što je tužno.

Back