Budućnost Srbije na Evroviziji

Nikada više neće biti onaj vrhunski kvalitet pesama na PZE-u kao 2022 i 2024. Jer su pad nadstrešnice i cela ova društvena situacija što od novembra prošle godine neprekidno traje,potpuno i zauvek uništili dotadašnju reputaciju RTS-a.Evo i zašto,to ide lančano i to ovako: Jer Podrška RTS-u znači ujedno i podršku SNS-u,a podrška SNS-u znači ujedno i podršku korupciji,a podrška korupciji znači podršku ujedno onome što je direktno ubilo 16 ljudi u Novom Sadu. Znači PZE kao RTS-ov projekat i samo pristajanje pevača da učestvuju na njemu,samim tim znači i podršku korupciji koja direktno odnosi ljudske živote.I zato nije raspisan konkurs, kao što se to inače radi u ovo doba godine.Dakle,PZE se ukida sa debelim razlogom.
Jesam li u pravu za ovo?

Iskreno ne mislim da će RTS izabrati Karleušu nakon što je Olivera smijenjena. Mislim da će oni samo relatizovati situaciju i staviti nekoga "neutralnijeg" i raspisati konkurs ili interno izabrati prvog koji bude htio ići, a da muzički odgovara, da ne kažem i politički. Nije svakako samo Olivera odlučivala dok su bili interni izbori. 🤷🏻‍♂️

Bože, da li se zaista pristupa Evroviziji kao da treba da se šalje filharmonija ili neki orkestar koji svira uzvišenu klasičnu muziku?
Tea možda nije neki vokal, ali ženska ima neverovatnu energiju na sceni, možda i najbolju od domaćih izvođača trenutno. Niti je slušam niti bilo šta, naravno da mi je njena muzika treš, ali kao da ne gledamo isto takmičenje? Bukvalno je svaka godina preplavljena kičom i šundom od pesama,degutantnim i jeftinim nastupima, ali neka, mi smo gospoda sa Princem.🥴

Mislim da bi se izvojila ako ništa, jer niko nema turbofolk da šalje osim nas.

Kakve veze sad Princ ima? Ne možeš a da ga ne spomeneš, izgleda ti je njegovo učešće i predstavljanje Srbije baš bolna tačka. A kakvu god muziku da snima sigurno je kvalitetnija nego turski i bugarski treš koji niko u Evropi ne sluša.

Bože, da li se zaista pristupa Evroviziji kao da treba da se šalje filharmonija ili neki orkestar koji svira uzvišenu klasičnu muziku?
Tea možda nije neki vokal, ali ženska ima neverovatnu energiju na sceni, možda i najbolju od domaćih izvođača trenutno. Niti je slušam niti bilo šta, naravno da mi je njena muzika treš, ali kao da ne gledamo isto takmičenje? Bukvalno je svaka godina preplavljena kičom i šundom od pesama,degutantnim i jeftinim nastupima, ali neka, mi smo gospoda sa Princem.
🥴

Mislim da bi se izvojila ako ništa, jer niko nema turbofolk da šalje osim nas.

Kako nema niko? A Grčka, Albanija? Mogle bi i Crna Gora i Hrvatska da pošalju nešto u tom fazonu (Hrvatska već na neki način jeste), a i BiH koja bi uskoro mogla da se vrati je u istom loncu

Last edited:
Kako nema niko? A Grčka, Albanija? Mogle bi i Crna Gora i Hrvatska da pošalju nešto u tom fazonu (Hrvatska već na neki način jeste), a i BiH koja bi uskoro mogla da se vrati je u istom loncu
Ma koja BiH, neće ESC videti do 2030. najranije. Hrvatska nikad nije slala 'cajke', čak su jednu i diskvalifokovali prošle godine na Dori. Niko nema turbofolk scenu jaku kao mi. Uostalom, neka ide ko hoće, svakako me ne interesuje režimska televizija i njeni predstavnici.

Ja ne slušam Teu, ali volio bih svakako da konačno ode neka solo pjevačica koja je baš popularna među ljudima i prisutna je duže vrijeme. Mislim da bi ona pjesmu prilagodila Evroviziji i da ne bi bio folk. Naprimjer Olu promoviše kao zabavnjak i pamtljiva je, mislim da bi tako nešto poslala, ali pod velikim upitnikom je sve oko Srbije na Eurosongu naredne godine. 😅

Hrvatska je 2006. slala "Moju štiklu" od Severine, što su mnogi okarakterisali kao turbofolk, a nije da nema nekih elemenata istog. Što se BiH tiče, sud RS je presudio u korist BHRT u vezi sa onim dugovanjima, ali OK, možda to ne mora ništa da znači

Stikla je pre becarac, nije sve sto ima folk prizvuk turbofolk.

Bio bi red da nas jednom predstavlja muzika koja je najslusanija na ovim prostorima, plus poznata pevaljka ne bi bila losa za gledanost.

Nek pošaljemo jednom i turbofolk pa da vidimo na čemu smo. Ionako ova situacija u državi i jeste za neku zajebanciju poput toga.

Kakve veze sad Princ ima? Ne možeš a da ga ne spomeneš, izgleda ti je njegovo učešće i predstavljanje Srbije baš bolna tačka. A kakvu god muziku da snima sigurno je kvalitetnija nego turski i bugarski treš koji niko u Evropi ne sluša.
Smešno je što ti kod Teine muzike smeta ono što je kod Princa i te kako izraženo: prevaziđenost, jeftina i zastarela produkcija...

Мени Теа паше, али ко ће јој радити музику? Не знам да ли Теа има 5 својих песама, све живо су обраде страних певача. Северина Моја штикла је класичан пример турбо-фолка, свако ко тврди другачије - не слуша турбо-фолк.
Stikla je pre becarac
Шта вам је сад па то? Неки нови измишљени правац типа Фрајле?

Мени Теа паше, али ко ће јој радити музику? Не знам да ли Теа има 5 својих песама, све живо су обраде страних певача. Северина Моја штикла је класичан пример турбо-фолка, свако ко тврди другачије - не слуша турбо-фолк.

Шта вам је сад па то? Неки нови измишљени правац типа Фрајле?
Gde da u Ćacilendu znaju za te pojmove?!

Back