Jesam li u pravu za ovo?Nikada više neće biti onaj vrhunski kvalitet pesama na PZE-u kao 2022 i 2024. Jer su pad nadstrešnice i cela ova društvena situacija što od novembra prošle godine neprekidno traje,potpuno i zauvek uništili dotadašnju reputaciju RTS-a.Evo i zašto,to ide lančano i to ovako: Jer Podrška RTS-u znači ujedno i podršku SNS-u,a podrška SNS-u znači ujedno i podršku korupciji,a podrška korupciji znači podršku ujedno onome što je direktno ubilo 16 ljudi u Novom Sadu. Znači PZE kao RTS-ov projekat i samo pristajanje pevača da učestvuju na njemu,samim tim znači i podršku korupciji koja direktno odnosi ljudske živote.I zato nije raspisan konkurs, kao što se to inače radi u ovo doba godine.Dakle,PZE se ukida sa debelim razlogom.
Jeste se pisalo ali nikad nije od zgorega ponoviti.Već se pisalo o Tei T. ovde da ESC nije takmičenje u plesu...
Njen tim ju je savetovao da ostavi Ker Finansijer za Evroviziju, a ona to nije uradila, što mi daje neku doze nade da ona ipak zna šta radi...?????
Neko nešto zna o ovome? Da li je Tea politički podobna? Mislim da jeste.
Izvol’te Princa i pjesmetinu MilaSve sem Tein turbofolk može da dođe u obzir.![]()
Pa ne može svako da snima savremenu i skupu muziku kao PrincNisam uopšte za #teamTea. Ne sviđa mi se vrsta muzike koju snima, sve mi to deluje nekako jeftino i prevaziđeno
Bože, da li se zaista pristupa Evroviziji kao da treba da se šalje filharmonija ili neki orkestar koji svira uzvišenu klasičnu muziku?
Tea možda nije neki vokal, ali ženska ima neverovatnu energiju na sceni, možda i najbolju od domaćih izvođača trenutno. Niti je slušam niti bilo šta, naravno da mi je njena muzika treš, ali kao da ne gledamo isto takmičenje? Bukvalno je svaka godina preplavljena kičom i šundom od pesama,degutantnim i jeftinim nastupima, ali neka, mi smo gospoda sa Princem.![]()
Mislim da bi se izvojila ako ništa, jer niko nema turbofolk da šalje osim nas.
Ma koja BiH, neće ESC videti do 2030. najranije. Hrvatska nikad nije slala 'cajke', čak su jednu i diskvalifokovali prošle godine na Dori. Niko nema turbofolk scenu jaku kao mi. Uostalom, neka ide ko hoće, svakako me ne interesuje režimska televizija i njeni predstavnici.Kako nema niko? A Grčka, Albanija? Mogle bi i Crna Gora i Hrvatska da pošalju nešto u tom fazonu (Hrvatska već na neki način jeste), a i BiH koja bi uskoro mogla da se vrati je u istom loncu
Smešno je što ti kod Teine muzike smeta ono što je kod Princa i te kako izraženo: prevaziđenost, jeftina i zastarela produkcija...Kakve veze sad Princ ima? Ne možeš a da ga ne spomeneš, izgleda ti je njegovo učešće i predstavljanje Srbije baš bolna tačka. A kakvu god muziku da snima sigurno je kvalitetnija nego turski i bugarski treš koji niko u Evropi ne sluša.
Шта вам је сад па то? Неки нови измишљени правац типа Фрајле?Stikla je pre becarac
Gde da u Ćacilendu znaju za te pojmove?!Мени Теа паше, али ко ће јој радити музику? Не знам да ли Теа има 5 својих песама, све живо су обраде страних певача. Северина Моја штикла је класичан пример турбо-фолка, свако ко тврди другачије - не слуша турбо-фолк.
Шта вам је сад па то? Неки нови измишљени правац типа Фрајле?