224. FSC - Nemoj biti Leo #2

drago mi je što sam prošao u finale s pjesmom koju sam poslao jer ona to defintivino zaslužuje. A i ja, malo 🍀

Do sada je glasalo 7 forumaša. Samo jedna pesma je dobila poene od svih.
Razlika u poenima između prvoplasirane i poslednjeplasirane u finalu je trenutno 31 poen.

Poslao sam i ja sada glasove.

Obzirom da su mi prakticno svi glavni favoriti (osim jedne pesme) ispali u polufinalu, bilo mi je dosta lakse da sastavim glasove za finale. Neke pesme koje bi inace tesno izvisile za bodove su na kraju nesto dobile dok su neke pesme koje su dobile sicu u polufinalu sada fino prosle.

Sve u svemu, kako rekoh, zadovoljan sam izdanjem i bice pesama koje cu rado poslusati i nakon sto se ovaj FSC zavrsi. A organizacija je na vrhunskom nivou.

Da iskoristim ujedno ovu priliku da podsetim sve koji zele da se prihvate organizacije sledeceg FSC-a (u slucaju da pobednik odbije) da mogu da dostave svoje ideje preko PP-a Ivani, Milosu i meni. Sa nestrpljenjem cekamo vase prijave!

Još jedan podsetnik da večeras u 19h slušamo finale FSC-a.

Preskočićemo tradiciju da slušamo live verzije jer ih nema dovoljno, ali zato slušanje otvaraju Bad Omens sa živim izvođenjem svoje pobedničke FSC pesme. :cool: Ko zna, možda iskoči i Ana Bergendal s tombolom.

Link ću postaviti malo pre 19h.

Drago mi je da nastavljamo drugu tradiciju, a to je slusanje pobednicke pesme sa prethodnog FSC-a.
Slusajuci ovo finale ponovo, malo mi se promenilo misljenje za neke pesme. Sad kad su svi na okupu, mogu drugacije da ih oslusnem i uporedim. Iako mi je par odlicnih pesama ostalo u pf-e, sasvim mi je korektno ovo finale i nekako mi je olaksalo za TOP poene.
Ubeđen sam da ili si poslao Jaseniju, ili će ona biti tvojih 12 poena u finalu. Ukoliko ništa od toga nije slučaj, očekuje nas nivo polava iz 2014. godine. :D
:eek: To znamo samo MilanB i ja. Ali u svakom slucaju, sta god da bude, poplava je vec tu. Samo nabavi neki pojas za spasavanje ili jos bolje camce. A mogao bi organizator da nesto sredi po tom pitanju. Neki luksuzni brod. 😁

Upravo sam glasao. Iz polufinala su mi prošle pesme kojima sam dao sledeće poene 12,8,3 i 1.
Suprotno polufinale jače.
Bilo mi je lako da glasam.

I ja glasao nakon slušanja (kao i većina lol), taman mi se 10 pesama izdvojilo za poene, laganica. Odličan FSC.

Prošli put mi bilo teško za glasanje jer mi se malo šta u finalu svidelo, na ovom izdanju mi još teže jer mi bukvalno skoro sve odlično. :ROFLMAO:

Ispali mi neki favoriti. :(
Al’ makar sam mi ja prošla. :)

Destry, Hans, Niko, Margy, Vax…
Bili ste u gornjim polovinama mojih lista. 💔

Ja sam sastavio glasove i iako sam ih imao spremljene i pre zajedničkog slušanja, došlo je do izvesnih pomeranja, tako što je jedna pesma, koja je na slušanju pomenuta kao jedna od favorita, napredovala za četiri mesta, a jedna druga, koja je isto tako pomenuta u smislu pretendenta na pobedu, pala za četiri mesta. Pored ove dve, još jedna pesma je uznapredovala za nekoliko pozicija i time nekoliko ostalih spustila za po mesto niže.

U svakom slučaju, top 10 mi se nekako u startu lako izdvojio, ali jako je bilo teško rasporediti poene jer su mi i oni sitni zaslužili da dobiju visoke bodove.
Na kraju je drugo polufinale imalo više sreće i pobedilo je rezultatom 38:20.

Back