225. FSC - VS

Hoćemo sad svaki put da teramo istu priču? Stole je nenamerno pogrešio, slažem se da je ovde trebalo da ide najkraći rok, ali ne mislim da je to razlog da se sad bukvalno svaki put piše jedno te isto.

• Haha
Reactions: Mrm
Svakako bi trebalo nešto da se promeni. Da prijave i glasanje u pf-u traju po 5 dana, mislim da je to dovoljno. Ko ne može u tih 5 dana da uđe 2 puta na forum onda stvarno... Za finale da ostane na 3. Onda da drugoplasirani i trećeplasirani takođe budu direktni jer inače oni od tih plasmana trenutno nemaju neku dobit... Čak sam i za to da uvek isti određeni broj pesama uđe u finale (ne mora čak ni 10, može npr 8)...

Last edited:
Uh, to za drugo i treće mesto mi je ekstremno. Tu je lista uspešnosti kao satisfakcija, 10 i 8 poena, iha.

Pa nije fer prema pobedniku da još neko dobije njegovu nagradu lol šta biste vi

Pobednik organizuje naredni FSC i učestvuje u Reviji pobednika

basketball wives GIF by VH1

Hoćemo sad svaki put da teramo istu priču? Stole je nenamerno pogrešio, slažem se da je ovde trebalo da ide najkraći rok, ali ne mislim da je to razlog da se sad bukvalno svaki put piše jedno te isto.
Ma nije uopšte do Stoleta i ovog trenutka, barem ja ono rekoh kao opšti dosadašnji utisak, kao neko ko je (iako je to vama jelte smešan broj) već glasao na 2 specijala, i učestvovao na 3 FSC-a (uključujući ovaj) 😅
Kapiram da vi starosedeoci imate skroz drugu perspektivu nakon vekova FSC-a 😁

Pa svakako nije fer da se to pravilo ikad promeni prema nama koji smo završavali ispod crte par puta ili kao Anhel 100 puta.
Pa ok i ne mora, nego ti reče pre kao "ovde ne prolazi ni 10 pesama u finale", zazvučalo mi je kao da misliš bi možda valjalo da se menja i da prolazi uvek bar 10, ne kažem sad da treba, onako pitah.

Imam pitanje. Je li nosite maske dok vodite diskusiju? Virus vlada, tako je objavio organizator. 😷

Nova FSC ideja: Milos salje pobedniku 200 evra, plavi Milos drugoplasiranom 100 evra, Ivana treceplasiranom 50 evra.
Spremiću kasicu prasicu u koju možeš da doniraš povremeno, pa kad se skupi, poslaću pobednicima. :LOL:

Nova FSC ideja: Milos salje pobedniku 200 evra, plavi Milos drugoplasiranom 100 evra, Ivana treceplasiranom 50 evra.

Možda pobedniku Revije pobednika, pobedniku i ostalim TOP3 svakog izdanja teško.:ROFLMAO::ROFLMAO: Šalu na stranu, vama izgleda baš dosadno danas pa neki krenuli da daju nebulozne predloge (uz dužno poštovanje).

Samo bi trebalo promeniti da uvek prolazi deset pesama iz pf i to je to. Mada ja bih i pesme objavljivao odmah kako stignu, ni na ESCu ih ne predstavljaju odjednom.Onda bismo svaku pesmu ponaosob odmah komentarisali u smislu - užas do savršena i tema bi bila uvek aktivna i aktuelna. Naravno, priredba bi tada bila nepotrebna ali bi se mogla zadržati pro forma.

Back