Izbori

Молим вас да се не омаловажавају пећински људи. Хвала

Nadam se da su ovi pritisci spolja nova realnost, a ne izdvojene reakcije. Kredibilitet mu je nula odavno, a sada doslovno ni na koga više nema u potpunosti da se osloni, osim na Kinu koja nam je ''čelični prijatelj'' samo kada žele da nam uvale prljavu investiciju, ili fušer izvođače u zamenu za kredit.

Dijana Hrka u lice Mariniki Tepić:

"Nisam ni opozicija, ni pozicija, mene politika ne interesuje. Ja sam apolitična, ja ne znam ko je koji političar, nemojte mi zameriti, to nije moj posao da se bavim tim. Nisam zainteresovana za to, ali svi ste imali priliku da stanete uz mene u ovih godinu dana. Nikoga nije bilo!"

Naklon do poda za ovu najhrabriju majku na svetu! Vučićeva opozicija dolazi da "podrži" Dijanu a posle 10 minuta ode i sedne u klupe sa Bakarecom, Rističevićem, Jovanovom, Kenom i ostalim neljudima. Besramnici!

Ma, u kom univerzumu je realno da između Vučića i Marinike stavite znak jednakosti? Bukvalno nigde veze. Bezbroj zamerki može da ide na račun opozicije i verovatno je 90% toga realna kritika, ali ovo nema nikakvog smisla. U kontekstu trenutnih dešavanja nema mesta za bilo kakvo nijansiranje - ili si ćaci dno, ili pristojnija Srbija.

U svakom. On gazi preko mrtvih da sačuva svoju fotelju, ona gazi preko mrtvih da se iste dokopa.

btw. Marinika i jeste ćaci pošto je Vučićeva lažna opozicija.

Da li je glupo ili ne videće se uskoro na izborima, kad se bude borila da pređe cenzus od 3%.

Da li je glupo ili ne videće se uskoro na izborima, kad se bude borila da pređe cenzus od 3%.
Uopšte ne govorim o tome koliko je opozicija u stanju da nešto uradi jer sam i sam mišljenja da su impotentni i bezidejno neorganizovani, već o činjenici da samoproglašenog gospodara ove zemlje koji izigrava Boga i batinu više od decenije porediš sa opozicionarkom koja nema bitno iskustvo u izvšnoj vlasti. Ostavi po stani lične simpatije, pa onda napravi poređenje.

A o izbornim uslovima nemoj da pričaš, jer svakako nisu isti za sve partije.

Од Вучића су тренутно гори Владимир Путин, Бењамин Нетанјаху, пар афричких сељака на челу држава и Марко Перковић Томпсон.

Маринику апсолутно не подносим, али у поређењу са њим она је дашак свежег ваздуха усред септичке јаме

Ne mora se stavljati znak jednakosti, samo bi bilo dobro da ni on ni ona ne budu deo vlasti nakon sledećih izbora, jer su loš izbor. Valja shvatiti da su zemlji potrebne drastičnije promene nabolje, a ne korak iz strašno lošeg u dosta loše. Previše je tu neiskrenosti i sasvim dovoljan argument zašto nam nisu potrebni na vlasti. Nisu nam izbori svake godine pa da imamo luksuz da napredujemo koracima kornjače, a realno ne bi ni trebalo da budu česti, jer se time gubi i vreme i novac.​

Реално једина особа која може да победи ову пошаст на изборима је Новак Ђоковић и искрено се надам да ће преломити и управо он постати кандидат студентског покрета

Back