Meni je neverovatno koje dno ljudstva se okupilo u onom rezervatu ispred Pionirskog parka. Onaj pecinski covek iz Altamire je imao visi nivo svesti od ovih.
Danica Crnogorčević i njen suprug, etno grupa “Fenički biseri” i grupa “Kalem” osudili su zloupotrebu i puštanje njihovih pesama majci stradalog Stefana.
Nadam se da su ovi pritisci spolja nova realnost, a ne izdvojene reakcije. Kredibilitet mu je nula odavno, a sada doslovno ni na koga više nema u potpunosti da se osloni, osim na Kinu koja nam je ''čelični prijatelj'' samo kada žele da nam uvale prljavu investiciju, ili fušer izvođače u zamenu za kredit.
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da kolegijum tog tužilaštva ukazuje javnosti da je predsednik Republike prekoračio i zloupotrebio svoja zakonom i Ustavom data ovlašćenja i pokušao da izvrši neprimeren i nedozvoljen uticaj na ovo tužilaštvo, komentarišući aktuelne krivične istrage.
"Nisam ni opozicija, ni pozicija, mene politika ne interesuje. Ja sam apolitična, ja ne znam ko je koji političar, nemojte mi zameriti, to nije moj posao da se bavim tim. Nisam zainteresovana za to, ali svi ste imali priliku da stanete uz mene u ovih godinu dana. Nikoga nije bilo!"
Naklon do poda za ovu najhrabriju majku na svetu! Vučićeva opozicija dolazi da "podrži" Dijanu a posle 10 minuta ode i sedne u klupe sa Bakarecom, Rističevićem, Jovanovom, Kenom i ostalim neljudima. Besramnici!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.