Prvi utisci - preslušavanje pesama
Prvo polufinale:
Lores - Unseen - Iskreno fino ali dosadnjikavo, baš ne drži pažnju.
Đurđica - Moma mala - Ne volim ovakav tip pesama, ali ima ovo nekog potencijala za neki lep nastup. Zanimljivo sve u svemu, sviđaju mi se elementi tradicije.
Kosmos Trip - Sve je u redu - Lep filer, može ovo da se sluša.
Makao - Daj nam svet - Ovo je nešto što ne bih generalno slušao, nije mi uopšte u kontekstu Evrovizije. Deluje kao nešto što će se puštati na Radiju.
Manivi - Svaki dan - Dosadno i nebitno.
Bella - Trampolina - wos dis???
Ne znam da li mi je smešno ili genijalno hahaha.
Mirna - Omaja - kakav downgrade, očekivao sam totalno nešto drugačije od nje. I kakav joj je ovo glas? Htela je svašta nešto a na kraju ništa. Najlošiji solo pokušaj iz tria moje 3.
Iva Grujin - Otkrivam sebe - Lepa balada, fino za slušanje.
Yanx - Srušio si sve - Bolja sada nego prethodnog puta kada je učestvovala. Dopada mi se, lepo je otpevala.
Zejna - Jugoslavija - Uh dopada mi se bit, malo mistike u zvuku. Nešto drugačije od Zejne, sve u svemu baš prijatno iznenađenje. Za sada jedini kandidat za pobedu po meni.
Ana Mašulović - Zavoli me - onako, fin filer. I ovo je nešto što bih mogao da čujem na radiju.
Eegor - Klaber - Išao je na neko ludilo i izazivanje reakcije. Samo je krindž. Muka mi je od joke entry - ja na Evroviziji.
Srednja ocena prvog polufinala: 6/10
️
Favorit prvog polufinala: Zejna - Jugoslavija
Drugo polufinale:
Aleksandar - Sudbina - Pa nije ovo loše, iskreno, pozitivno sam iznenađen.
Milica Burazer - Svima vama treba mama - Kul pesmica, s obzirom na njen pseudonim, očekivao sam neku rep pesmu ili nešto slično.
Sanja Aleksić - Ko me proba - Očekivao sam neki benger kada ono dosadnjikava pesmica. Definitivno sam više očekivao.
Lu - ka - Veruj - Dobar benger, očekujem dobar nastup, vidi se da ima smisla za ples.
Jack Lupino - Adrenalin - Pa dobar filer, nije loše sve u svemu.
Zona - Čairi - Jedina donekle opravdala očekivanja od IDJ devojaka, dopada mi se pop - folk momenat.
Brat Pelin - Fraulein - Ne dopada mi se, nije mi ni fora ni kul.
Geminni - Metar sreće - Nebitno, nije mi držalo pažnju uopšte.
Avgust - Jabuka - Osim što dobro izgleda, pesma mi je totalno bezveze, tekst pogotovo. Moglo je to i bolje.
Harem girls x Ivana - Bom Bom - Uh, ne znam šta bih rekao. Nisam oduševljen, pesma jeste benger, tekst zvuči nabacano i nekako mi se nisu uskladili glasovi, malo manje muških vokala svakako je moglo. Volim Haremsice ali mislim da ne idu u Beč.
Aleksandra Sekulić - Kule - Lepa pesma, slušao bih ovo na nekom radiju.
Lavina - Kraj mene - Nije moj fazon ali vidim potencijal i u pesmi i u nastupu na sceni.
Srednja ocena prvog polufinala: 7/10
️
Favorit prvog polufinala: Zona - Čairi