Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Mene interesuju intervjui koje objavljujete, da li ste ih radili sa svim učesnicima i zašto ih češće ne kačite? 😁
Upravo se vraćam sa snimanja još nekoliko. Super su bili. Gledajte ih narednih dana. Tehnički, odnosno logistički, ne možemo uraditi sa svima, a da bude na nivou na koji smo se odlučili, odnosno uživo umesto onlajn.

@Pipi Nema posebne teme. Članovi glasaju putem mejla kada za to dođe vreme.

Pokyjeve poslednje 3 objave na forumu
i dont give a fuck GIF

Tek sam sada provalio da sem Maje Nikolić, ove godine nećemo imati čast da čujemo ni Jocu Ajkulu na PZE-u sa njegovim jubilarnim šeset i petim bendom i sada sam jako tužan zbog toga 😞

Da se podsetimo Eegorovog prvog pokušaja. Za mene je ovo bio čist promašaj i kao pesma i kao nastup. Sa ovim nastupom u sećanju nikako mi ne ostavlja utisak da će ovaj put napraviti nešto genijalno što će uzdignuti pesmu da može da se nosi i sa ovim lošim Ferto nastupom.
Ma kakav promasaj. Coveka smo tad videli jednom a i dan danas pamtimo nastup. Mede su hit!

Last edited:
Lavina ne moze da pobedi kod publike jer nema pesmu tj. nista pamtljivo,ko od vas moze da je ptpeva,to je neko saputanje ,sunjanje.Umetnost DA,zanimljivi su Da,pojava su DA vrvtno imaju i harizmu ,ali nemaju pesmu,i nije hejt na muzicki zanr,vec realnost,to sto je nekolicina poslusala pesmu 5 puta pa nasla u njoj nesto,ne osporavam ali budimo realni kao ESC fanovi da nije za Evrosong ni po jednom kriterijumu.Nije hejt za momke oni su simpa.

Sve je za Eurosong, to smo apsolvirali odavno. Stvarno je neverovatno koliko pojedini, mahom novajlije, spuštaju druge ne bi li svoje favorite javno nametali. Dosadna je i prežvakana ta priča, znajte da im samo činite medveđu uslugu.

Publika sela i izglasala Samo mi se spava na drugo i zamalo prvo mesto u tvt, a da sad ne može da izglasa Kraj mene u top 2 ako bude htela...
Naravno, nisu za poređenje različite godine, ali čisto ako već pričamo o samoj pesmi i široj prijemčivosti iste, svaki tejk o njenoj neadekvatnosti mi se sve više čini kao obrnuta psihologija i dodatna motivacija lol

Back