Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ja mislim da neće Pelin ispod 5. mjesta žiriju ali da će biti dovoljno udaljen da ne pobijedi

Uf kad uđem u Mocart sad i tražim da se kladim na PzE dok se raja 50+ kladi i gubi pare na rumunskoj drugoj ligi...

(slučajni dupli post)

Jel moze neki znalac da mi izracuna ako krene oko 21h kad je glasanje otprilike...znam da je finale drugacije al otprilike jer nisam u prilici da gledam jer radim...a poslala bih glasove za Lavinu🥰

Jel moze neki znalac da mi izracuna ako krene oko 21h kad je glasanje otprilike...znam da je finale drugacije al otprilike jer nisam u prilici da gledam jer radim...a poslala bih glasove za Lavinu🥰

Sve zavisi od Green rooma :ROFLMAO: Pošto su predzadnji, verovatno između 22.30 i 23 h.

Ako hoćeš, ne znam da li imaš notifikacije sa foruma, da ti pošaljem dm kad krene?

Ja koliko sam video po programskoj semi, finale traje do 00:30h.
Tako da pre ponoci ne verujem da ce glasanje.

Edit: Evo sad gledam, ispravljeno je da traje do 00:00

Niko nije rekao da je loš čovek, niti muzičar. Problem je u sujeti koju neki jako teško kontrolišu, to može biti karakterna osobina. Da li je Zorja trebalo ovako da se ponaša kada je kao jedan od glavnih favorita 2024. izgubila od Teje? Ne, devojka nije imala niti jedan jedini ispad u javnosti.
Poslušah je baš ovih dana u jednom intervjuu, a na pitanje voditelja, fazon najteži momenat u životu, ne karijeri, koliko se sećam, rekla je period posle PZE-a 24, drugi put dakle, prvi nije očekivala ništa kaže, ali da je bila baš duži period ,,depresivna" i da je uz pomoć prijatelja, najbližih svojih kao i novih poslovnih poduhvata, izgurala tu fazu.

Nije lako izgurati posebno kad si u krugu favorita i daješ sebe na max. Medjutim i poraz je sastavni deo posla i života. Zorja je divna, volim je mnogo.

Nju i Džordžija lično najviše želim pod našom zastavom već dugo, a sje.aću se skroz ako se već naredne godine Zejna & Džordži prijave u istoj godini.
To mi je najveća noćna mora PZE-a.
Samo to neeere!
Sad ću i ja da growujem to neeeeeeee. 😁

Posle pogledanih svih nastupa, mogu reći sa sigurnošću da mi je ubedljivi favorit Lavina! 😁 Ako se slučajno desi da i ne pobede, ne bih imao ništa protiv Pelinove pobede. Mišljenja sam da njih dvoje jedini imaju gotove pakete, koji u slučaju pobede ne bi morali mnogo da se dorađuju. Svakako, mojih 20 glasova večeras idu Lavini! 😁⚔️🔥

Back