Verovatno nemaju mnogo uplata pa imaju luksuz da daju jaču kvotu. Oni su ionako kladionica sa najvećim kvotama na svetu.Ja stvarno mislim da je Mozzart preterao sto daje jos uvek kvotu 4, moraju da se kazne. Nek se nauce pameti.
Jel moze neki znalac da mi izracuna ako krene oko 21h kad je glasanje otprilike...znam da je finale drugacije al otprilike jer nisam u prilici da gledam jer radim...a poslala bih glasove za Lavinu![]()
Ako hoćeš, ne znam da li imaš notifikacije sa foruma, da ti pošaljem dm kad krene?Jel moze neki znalac da mi izracuna ako krene oko 21h kad je glasanje otprilike...znam da je finale drugacije al otprilike jer nisam u prilici da gledam jer radim...a poslala bih glasove za Lavinu![]()
Ja koliko sam video po programskoj semi, finale traje do 00:30h.
Tako da pre ponoci ne verujem da ce glasanje.
Poslušah je baš ovih dana u jednom intervjuu, a na pitanje voditelja, fazon najteži momenat u životu, ne karijeri, koliko se sećam, rekla je period posle PZE-a 24, drugi put dakle, prvi nije očekivala ništa kaže, ali da je bila baš duži period ,,depresivna" i da je uz pomoć prijatelja, najbližih svojih kao i novih poslovnih poduhvata, izgurala tu fazu.Niko nije rekao da je loš čovek, niti muzičar. Problem je u sujeti koju neki jako teško kontrolišu, to može biti karakterna osobina. Da li je Zorja trebalo ovako da se ponaša kada je kao jedan od glavnih favorita 2024. izgubila od Teje? Ne, devojka nije imala niti jedan jedini ispad u javnosti.
Ljudi moji ja pustio nastupe opet i meni ne izlazi Omaja iz glave
Ja sam tvoja OmajaaaA ona što te osvajaaaaA
Kako ne pa zena dva puta nastupala u jednom polufinaluDa nema OGAE foruma niko ne bi ni znao da Mirna večeras nastupa uključujući i nju samu