rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ukratko, hoce Jeca da kaze da treba nju da posaljemo i ako slabo peva, jer ima sve ostalo sto treba :D
Sto je najjace ona bi se tamo bas uklopila.

Ja bih voleo da je vidim na sceni, uz sve ove koje se večito pominju i stavljaju u kontekst nekakvog potencijalno uspešnog recepta za naš ženski bop, pa da vidimo šta koja može i koliko su kreativne. Ivana vokalno nije sjajna, ali radije bih nju na PzE, nego neke leve likuše.

zamislite tipa Azis voditelj u grin rumu u Sofiji, intervjuira Desingericu nakon nastupa i ovaj mu renda sir po glavi ili ga tuce cipelom

Bukvalno sni paralizi
Ahahahahahahha jao dacebog
I onda zajedno plivaju polugoli po casni krst u lokalnoj fontani i potuku se sa sve Thompsonom i nekim albanskim reperom

Ja ne znam da li ti uopšte uživala u nekom momentu našeg učešća ili si bila u konstantnom grču? Doslovno stalno neke teorije, kuknjave, propali zbog kadra, propali zbog uljeza. Ja bih poludeo da tako pratim Evroviziju.
Jesam uzivala sam u njihovom svakom nastupu i pojavljivanju 🙂

Ja bih voleo da je vidim na sceni, uz sve ove koje se večito pominju i stavljaju u kontekst nekakvog potencijalno uspešnog recepta za naš ženski bop, pa da vidimo šta koja može i koliko su kreativne. Ivana vokalno nije sjajna, ali radije bih nju na PzE, nego neke leve likuše.
Uz duzno postovanje, meni je ona vokalno leva likusa, a stvarno sam imam niske standarde za tak tip muzike. Imam osecaj da bi je cak i Antigoni vokalno pojela za dorucak.

Uz duzno postovanje, meni je ona vokalno leva likusa, a stvarno sam imam niske standarde za tak tip muzike. Imam osecaj da bi je cak i Antigoni vokalno pojela za dorucak.

Ja nju i ne stavljam u kategoriju pevačica sa ozbiljnim potencijalom, samo radije bih da gledam potencijalno dobar c*nt nastup, pre nego interpretitvne plesove zaboravljenih asova iz PGP kataloga.

Ma jao što su svi sad pametni. Karla nije mogla jedan hit da ubode sa dva albuma, ali ona zna šta je koncept i recept za pobedu na Evroviziji🤣

Dokle će više narod da se ponaša da je plasman tamo merilo nečega. Svi su generali posle bitke, izvoli, prijavi se na pze pa ćemo mi da ocenjujemo to što ti smatraš svojim paketom. Užasno mi je ovo prose*avanje 'afirmisanih' zvezdetina po manje poznatima, koji su i obogatili čitavu našu evrovizijsku priču u poslednjih nekoliko godina. Kiselo je grožđe.

Nama rezultat gotovo uvek izostane. Gledanje onog spiska rezultata Srbije je sesti i plakati. Da nije bilo 3 osobe, mi bismo bili na nivou Spanije u 20. veku.

Imali smo predstavnike koji su konacno bili zapazeni, skoro ceo domaci fandom ih podrzao i napravili su odlican nastup, sto mu za nas dodje jednom u nikad jer stalno nesto fali. Rezultat, moz misliti. Skoro svi smo zadovoljni 😍

M
Ma znate šta?

Brenu interno.

200 poena publike i bar 60 žirija sa Balkana.

Top 10 ko kuća, taman da se ispoštuje karijera njena a i simbolično zbog helikoptera u Sofiji
MOze i Ceca sa Kokovocom kako Dara rece samo etno remix.I pred kraj se pojavljuje Desinger,obrce prase,i Keba sa gitarata.

Back