FFM
Ekspert
Kako sve imaju iste operacije da lice na instagram filtere, ja predstavu nemam ko je ova zena. Mogla bi biti jedno bar 4 osobe
Kako sve imaju iste operacije da lice na instagram filtere, ja predstavu nemam ko je ova zena. Mogla bi biti jedno bar 4 osobe
Meni liči na Lenu Kovačević, lolKako sve imaju iste operacije da lice na instagram filtere, ja predstavu nemam ko je ova zena. Mogla bi biti jedno bar 4 osobe
Najbolji nastup i izvodjenje u finalu ikada. Za mene.Niđe veze, svi ste podržavali Lavinu i sad je to odjednom previše mračno
Momci ne samo da su najbolji izbor koji je bio na PZE ove godine, nego jedna od najboljih pesama koje smo poslali dugo unazad
Pa Ivana BoomKako sve imaju iste operacije da lice na instagram filtere, ja predstavu nemam ko je ova zena. Mogla bi biti jedno bar 4 osobe
Od sinoć reč banger više ne zvuči istoOd bangera imacemo Sofiju Peric
Nije mi ni usla u top 3 opcije, iskrenoPa Ivana Boom
Ahahahahahahha jao dacebogzamislite tipa Azis voditelj u grin rumu u Sofiji, intervjuira Desingericu nakon nastupa i ovaj mu renda sir po glavi ili ga tuce cipelom
Bukvalno sni paralizi
@Karleuša
View attachment 44964
Jesam uzivala sam u njihovom svakom nastupu i pojavljivanjuJa ne znam da li ti uopšte uživala u nekom momentu našeg učešća ili si bila u konstantnom grču? Doslovno stalno neke teorije, kuknjave, propali zbog kadra, propali zbog uljeza. Ja bih poludeo da tako pratim Evroviziju.
Uz duzno postovanje, meni je ona vokalno leva likusa, a stvarno sam imam niske standarde za tak tip muzike. Imam osecaj da bi je cak i Antigoni vokalno pojela za dorucak.Ja bih voleo da je vidim na sceni, uz sve ove koje se večito pominju i stavljaju u kontekst nekakvog potencijalno uspešnog recepta za naš ženski bop, pa da vidimo šta koja može i koliko su kreativne. Ivana vokalno nije sjajna, ali radije bih nju na PzE, nego neke leve likuše.
Uz duzno postovanje, meni je ona vokalno leva likusa, a stvarno sam imam niske standarde za tak tip muzike. Imam osecaj da bi je cak i Antigoni vokalno pojela za dorucak.
Hvala Bogu.Amin.Definitivno utice.Ja sam iz svega ovog izvukao da treba da se ulaze u kladionice. Lozi se domaca javnost, strani fanovi, ziri. Ostalo nam je jos to da probamo lol skup sport, ali ako hocemo da se igramo rezultata...
MOze i Ceca sa Kokovocom kako Dara rece samo etno remix.I pred kraj se pojavljuje Desinger,obrce prase,i Keba sa gitarata.Ma znate šta?
Brenu interno.
200 poena publike i bar 60 žirija sa Balkana.
Top 10 ko kuća, taman da se ispoštuje karijera njena a i simbolično zbog helikoptera u Sofiji