Fudbal

Sve u svemu, nemam nikakva ocekivanja. Ne volim da se zalecem, ne volim da se uzdizem jer mnogo puta je znalo da se to obije o glavu.

Rezultat sutrašnje utakmice je najmanje bitan. Izgubiti od Brazila uopšte nije strašno. Najbitnije je da momci daju sve od sebe i da su pre svega zdravi. Sve ostalo manje važno. Posle Brazila imamo i Kamerun i Švajcarsku. Verujem da će momci dati 1000 odsto sutra da pobede a ako u tome ne uspeju, pa šta sad? Kao što su i momci rekli a i trener, čestitaćemo boljem i to je to.

Sto se mene tice, jedino sto zelim je da pokazemo istu ovu energiju koja nas je krasila zadnje dve godine te isti pristup. Rezultat ne zavisi samo od nas svakako. Jasno je da je Brazil favorit ali nikako se ne treba predavati unapred.

Kako god da se zavrsi, siguran sam da im ni najmanje nece biti lako obzirom da su nas svi osim njihovog selektora zestoko potcenili. Nama su rivali za prolaz dalje Svajcarska i Kamerun. Ovde ako bude makar bod, super, ako ne, idemo dalje. Ali pre toga borba do kraja.

Ja stavila 3:0, a ono taj rezultat će stajati već posle pola sata igre. :ROFLMAO::ROFLMAO: Ako se nastavi u ovom stilu, mislim da bez 5,6:0 neće da se završi.

Ja stavila 3:0, a ono taj rezultat će stajati već posle pola sata igre. :ROFLMAO::ROFLMAO: Ako se nastavi u ovom stilu, mislim da bez 5,6:0 neće da se završi.

Ako baš budu hteli da igraju da bi nabili gol razliku onda bez 5 6 komada ovo se neće završiti baš kao što si rekla. Osim ako baš ne uspore. A sumnjam.

Spanci zestoko od starta. Svidja mi se ova ekipa. I na EP prosle godine su mi se svideli.

Jadna Kostarika, zao mi ih je. Secam se, od nas kad su izgubili, islo se toliko daleko da su selektoru pretili smrcu. Nije smeo ni da se pojavi pred svojima.

Ovo postaje tragikomično..A čak je i spušten ritam malo..:confused:

Totalno urnisanje.

Ne bih bio Nemcima u kozi.

Brazil-Nemacka utakmica je bar bila zanimljiva. Ova je toliko zanimljiva da sam zadremao i nisam video peti gol. Kao kad igram na Amateur nivou u Fifi 2002.

Nemcima će trebati čudo da prođu grupu. Moraju da pobede Španiju, a sa druge strane treba i Japan da izgubi od Kostarike.

Back