Fudbal

Bravo za Senegal. Zaista svaka čast! Mislio sam da će Ekvador i ići na remi i da će uspeti da zadrže Senegal, i u jednom jesam bio u pravu, išli su na taj remi ali nisu uspeli da zadrže Senegal i Senegal zasluženo prolazi dalje!

Atmosfera nikad gora. Na drustvenim mrezama svi pod***avaju Rajkovica i Vlahovica, kako je Vlahovic navodno imao aferu sa Rajkovicevom zenom.

Atmosfera nikad gora. Na drustvenim mrezama svi pod***avaju Rajkovica i Vlahovica, kako je Vlahovic navodno imao aferu sa Rajkovicevom zenom.
Ovo sam i ja cuo od nekih ljudi koji su bliski sa Jovicem, al iskreno ne znam da li da poverujem u sve to.
Kao navodno svi reprzentativci su besni na Vlahovica.

Ni ja ne znam. Da li je to tabloidni trac ili stvarno, nemam pojma. Dok na pres konferencijama lazu kako je atmosfera sjajna i bajna, u ocima im se vidi da je atmosfera blagi uzas.

A zašto baš sad kad smo na korak da uspemo u svetu 😭

Šalu na stranu, ne znam koliko mi to realno zvuči. Ja sad da smislim neku glupost pošaljem tabloidima ako je dovoljno zvučno objaviće bila istina ili ne. Nadam se da nije istina, nikad mi nisu odavali utisak da su takvi, oni dok su zajedno pre svega treba da budu prijatelji, baš bi bilo jezivo da je istina, ali ja bih rekao da nije. Ako je istina, pašće neki razvodi nakon SP pa ćemo znati.

Jedino se Vlahovic i Kostic drze zajedno, logicno jer su saigraci u Juventusu kolko vidim. Do sad su se i Duca i Duci drzali zajedno, pa Mitar i Duci.

Iskreno ne znam odakle potice to sto Vlahovic navodno ima aferu sa Rajkovicevom zenom, da sad svi trucaju o tome ko seoske baba tracare.

Ali svakako nije u redu. Time se rusi atmosfera.

Navijam za lepotana Mekenija. Mozda sam pristrasan jer sam navijac Juventusa, ali ipak mi je SAD nekako drazi od Irana.

Cuo sam i ja ovo vezano za Vlahovica jos pre neki dan ali mi je bas tesko da poverujem.

Sto se utakmica tice, manje-vise u skladu sa ocekivanjima. Drago mi je sto je Senegal uspeo da savlada Ekvador i prodje dalje, tu mi je mirisalo na remi. Holandjani ubedljivi protiv, objektivno najslabije ekipe na prvenstvu a na ove dve utakmice bolje ekipe imaju vodjstvo.

Vels je uz Belgiju za mene najvece razocarenje prvenstva. Nista niotkuda.

Danas čak 7 bodova!

Za sutra:

Poljska - Argentina 0:2
Saudijska Arabija - Meksiko 2:0
Tunis - Francuska 0:1
Australija - Danska 0:2

Poljska - Argentina 0-2
Saudijska Arabija - Meksiko 0-3
Tunis - Francuska 0-1
Australija - Danska 1-2

Za sutra prognoze:

Australija 1:2 Danska
Tunis 0:2 Francuska
Poljska 1:1 Argentina
Saudijska Arabija 0:2 Meksiko

fejlao senegal skroz. u ostalim utakmicama ostao prekratak za gol ali barem pogodio dvije pobjede.

Zbogom reprezentacijama Ekvadora,Velsa,Irana i domaćina Katara.Domaćin Katar je osvojio poslednje mesto u grupi i 0 poena,izgubili sve tri utakmice.Prvi ikada domaćin Svetskog Prvenstva koji je izgubio sve tri utakmice.

Aj da vidimo za suta:
Poljska 0:1 Arhentina
S. Arabija 0:1 Mehiko
Australija 0:0 Danska
Francusja 5:0 Tunis

Back