https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zorya
Maja Nikolić maybeMeni je paganizam baš kul, mogao bi neko i njega da upotrebi nekad
Ja npr. iskreno nisam tolika fanica Sare i njene pojave (jesam donekle, al nije to primarno) koliko baš ove njene pesmeAko niste do sada shvatili i nećete...........
Protiv Sare nemam ništa al volim da trolam Sarine fanice, pogotovo ovde jer su nadrelane u glorifikaciji njene pojave![]()
IdentičnoJa npr. iskreno nisam tolika fanica Sare i njene pojave (jesam donekle, al nije to primarno) koliko baš ove njene pesme![]()
hvala,takođeLeo, ove godine imaš zaista dobra mišljenja, svaka čast!
Žao mi je...meni je to ličilo samo na blamiranje .... bez pola argumenta.Svakako sam obrazovaniji od tebe, barem u sferama kulture i medija, a pride i filozofije, politike, umetnosti i književne teorije. I nisam dužan da objašnjavam zapažanja, koja mogu a i ne moraju da budu tačna, isto kao i tvoja. Satanizam svakako naglašava vrednost pojedinca nad kolektivom, oslobođanje od suvišnih društvenih stega i crpljenje moralnih načela iz unutrašnje snage, pročitaj nekad nešto o tome pa ćeš videti.
Koliko se Muškarčina može povezati sa splavovima, e taman isto toliko može i Zorja sa satanizmom, nimalo ili potpunoI ti mnogo opasnije ovde menjaš teze i proglašavaš koješta
Idi manje u dark klubiće koje ćeš posle na silu da pronalaziš u pesmama, čitaj više i ne bavi se tuđom psihološkom sirotinjom![]()
Pa nemam ja ništa lično protiv tebe, naprotiv, a i meni tvoji postovi nekad liče na blamiranje, pa šta sad, ne shvatam ih preozbiljno kao ti moje. Samo volim da dam i kontru, a na svoju sreću trenutno imam i višak slobodnog vremenaMeni je to ličilo samo na blamiranje .... bez pola argumenta.
pomalo mi čak i žao kad neko tako odluta u gustu šumu ....
ne brini za mene draga.... ti ovde ne možeš reći nikom ni da si školovaniji ni načitaniji, jer ti to ne znaš,niti se to ovde provera i dokazuje.... ne zanm šta si ti sve pročitao i kako si to sve shvatio i da li je to više od univerzetskog profesora. To ovde nije tema.
Malo bi se više iznenadio da me i privatno poznaješ jelr cela predpostavka i predrasuda koju si zamislio je totalno kontra ..
to je sve samo nije paganizam.... jer ta reč ima pogrdnu konotaciju. ..Meni je paganizam baš kul, mogao bi neko i njega da upotrebi nekad
Скочио је Бибер и у радњама. А богами и уље и брашноMeni je Biber baš skočio na listi .
Скочио је Бибер и у радњама. А ногами и уље и брашно
Једва чекам да видим наступ за Сару. Очекујем катабазу.
Зорја ако жели да прикаже нешто невиђено нека роди мало јагње на сцени као симбол слободе и чистоте.