Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Confused Thinking GIF
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zorya

A npr. Dositej se borio baš protiv takvih paganskih praznoverja 🤣

Dakle kao što Bojana Vu i zbori kroz Saru, "sve je rizično", koga god da pošaljemo 😋

Svakako sam obrazovaniji od tebe, barem u sferama kulture i medija, a pride i filozofije, politike, umetnosti i književne teorije. I nisam dužan da objašnjavam zapažanja, koja mogu a i ne moraju da budu tačna, isto kao i tvoja. Satanizam svakako naglašava vrednost pojedinca nad kolektivom, oslobođanje od suvišnih društvenih stega i crpljenje moralnih načela iz unutrašnje snage, pročitaj nekad nešto o tome pa ćeš videti.
Koliko se Muškarčina može povezati sa splavovima, e taman isto toliko može i Zorja sa satanizmom, nimalo ili potpuno 😉 I ti mnogo opasnije ovde menjaš teze i proglašavaš koješta 😁
Idi manje u dark klubiće koje ćeš posle na silu da pronalaziš u pesmama, čitaj više i ne bavi se tuđom psihološkom sirotinjom 😊
Žao mi je...meni je to ličilo samo na blamiranje .... bez pola argumenta.
pomalo mi čak i žao kad neko tako odluta u gustu šumu .... pane zna da se vrati.
ne brini za mene draga.... ti ovde ne možeš reći nikom ni da si školovaniji ni načitaniji, jer ti to ne znaš,niti se to ovde provera i dokazuje.... ne zanm šta si ti sve pročitao i kako si to sve shvatio i da li je to više od univerzetskog profesora. To ovde nije tema.
Malo bi se više iznenadio da me i privatno poznaješ jelr cela predpostavka i predrasuda koju si zamislio je totalno kontra ..

Dok se raspravljate ko je veća satanistkinja, Zorja ili Sarja, prava satanistkinja prolazi ispod radara sa:

In corpore sano
Mens desperata in corpore sano
Mens conterrita in corpore sano

Meni je to ličilo samo na blamiranje .... bez pola argumenta.
pomalo mi čak i žao kad neko tako odluta u gustu šumu ....
ne brini za mene draga.... ti ovde ne možeš reći nikom ni da si školovaniji ni načitaniji, jer ti to ne znaš,niti se to ovde provera i dokazuje.... ne zanm šta si ti sve pročitao i kako si to sve shvatio i da li je to više od univerzetskog profesora. To ovde nije tema.
Malo bi se više iznenadio da me i privatno poznaješ jelr cela predpostavka i predrasuda koju si zamislio je totalno kontra ..
Pa nemam ja ništa lično protiv tebe, naprotiv, a i meni tvoji postovi nekad liče na blamiranje, pa šta sad, ne shvatam ih preozbiljno kao ti moje. Samo volim da dam i kontru, a na svoju sreću trenutno imam i višak slobodnog vremena 😊
Kad se tebi nešto sviđa onda je to trolovanje i provociranje fanica, a kad ti se ne sviđa onda je blamiranje 😅

Meni je paganizam baš kul, mogao bi neko i njega da upotrebi nekad
to je sve samo nije paganizam.... jer ta reč ima pogrdnu konotaciju. ..

to je naša RODNA VERA.. i ja je uvek podržavam..to je deo naših identiteta... nema veze s paganizmom.
To je hrišćanstvo anatemisalo ,jer da bi opstalo nešto je trebalo proglasiti paganizmom. Ćist promašaj .
i to treba iskoristiti u pravu si .

Meni je Biber baš skočio na listi .
Скочио је Бибер и у радњама. А богами и уље и брашно 🤘

Једва чекам да видим наступ за Сару. Очекујем катабазу.

Зорја ако жели да прикаже нешто невиђено нека роди мало јагње на сцени као симбол слободе и чистоте.

Скочио је Бибер и у радњама. А ногами и уље и брашно 🤘

Једва чекам да видим наступ за Сару. Очекујем катабазу.

Зорја ако жели да прикаже нешто невиђено нека роди мало јагње на сцени као симбол слободе и чистоте.

U pravu si . Skuplja kesica bibera od šećera još malo :ROFLMAO:

Zašto jagnje, bolje malog đavola :ROFLMAO:

Sve Sarine fanice obožavam i što su šašavije sve su mi napetije :ROFLMAO:

i ja sam Sarina fanica ali samo u klubiću i na splaviću :p:p:p

Јагње је симбол чистоте, невиности и укусности. Наступ да буде у стилу "ево Зорје ево Зорје, Богу да се помолим".

Sarin nastup će biti katabazni dark nastup ... crvena svetla u pozadini ,scena crna ,mnogo dima... laseri

u jednoj ruci će držti bič a u drugoj policajske lisice
polako ide , primiči se ka sredini scene ..

a na sredini scene REKVIZITA

ogroman krevet a na njemu muškarčina razbacana u slip gaćama :love::ROFLMAO::ROFLMAO:

u pozadini neke kokumbine izvode devijante pokrete...
Sara je na vrhuncu ... viče i dahće HOĆU HOĆU... :p

Status
Not open for further replies.
Back