Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Angy se bas naostrila i deluje mi da je u fazonu "sad cu da pokažem svima koji su me otpisali da sam titanik koji nikada neće potonuti", aliii nešto sumnjam da može do pobede, štaviše izgledniji mi je lošiji plasman, ovako na slepo.

Sve ekspert do eksperta za harizmu na OGAE forumu.
Drag Queen Hello GIF by HBO

Evo da se i ja oglasim. Sviđa mi se spisak. Odlično je što nema favorita koji unapred pobeđuje zahvaljujući "imenu", i gura se pre nego što je pesma i izašla, kao prethodnih godina Balkanika, Dženan, Sara Jo, Hurricane .... Svi su tu na nekom jednakom terenu, iako ima razlike u "popularnosti" nije nenadomestiva samim nastupom i dobrom pesmom.

Najviše očekujem od Zejne koja je možda i najviše oštećena prošle godine. Deluje mi da se ozbiljno pripremila! Angellina ponovo na izboru znači samo jedno - bolje nego prošle godine a bila je četvrta, makar u smislu prezentacije i same pesme, bez obzira na rezultat. I ona tu igra na pobedu rekao bih, jer nije glupa devojka da bi se opet prijavljivala. Prinčev Habibi izgleda obećavajuće takođe. Najveće iznenađenje su mi Hercenšlus, skroz kul kao i Frajle. Tijana će doneti performans šta god pevala! Hurricane razvaliti iako sumnjam da mogu do pobede u novom sastavu. Možda ako ubodu još hitova tokom godine pa tamo 24e. Bujaković mi je bio favorit 2020e i komplet najbolja pesma i nastup, jedva čekam da vidim šta je spremio. Gej momci ne mogu pobediti iako je svaki ponaosob sasvim solidan izbor. Mislim da će se glasovi rasuti sa dečacima :D

Suštinski zadovoljan, jer sada sve zavisi od pesme. Ako bude fer i pošteno. A u ove 32 sigurno ima materijala za top 10!

Ovaj forum je stvarno oduvek bio katedra za harizmu, a glavni profesor više nije aktivan nažalost. 😂

Treba apelovati da RTS promeni sistem glasanja, stvarno nema smisla više ovaj sistem iz 18. veka.

A koji sistem bi valjao kod nas?
Za procentualni bi narod pričao kako je namešteno. Otkud nekome 7 bodova, a nekome 83.
A ako ima pet članova žirija, da publika daje 5, 10, 15, ... ,40, 50, 60 bi izgledalo malo glupo, bar meni.

Znam da je offtopic i lični rant, ali ja samo moram da izbacim frustraciju i razočarenje (opet) što lokalna ESC zajednica ne preklapa sa lokalnom Drag Race zajednicom, jer umirem za izbacivanjem referenci a onda kada to uradim ispadnu spam.

Status
Not open for further replies.
Back