Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Niti je bezveze niti je novo, takve stvari su generalno normalne na ESC-u i dešavaju se svake godine.
Svakakva sranja se dešavaju stalno, pa ne znači da daju dobre rezultate.

Je l' Srbija uopste radila revamp neke pobednicke pesme nakon objavljivanja (sem Nensi i HRC) :unsure: Ne racunam kozmeticke promene kod ICS.

A stvarno, za sve se ponešto zna osim za Jovanu Tomašević i Drai... Možda je Jovana alter ego Klanščeka :ROFLMAO:

A to je?

Naša Pia Maria bi više bila Zera da se prijavila na PzE

Ne razumem bukvalno nijedan post nakon poslednjeg svog ovde. Svaka čast! 😂

A to :ROFLMAO:

Ja zamišljam Klanščeka sa perikom na sceni
Ne bi ga pustila Olja, njih dvoje su u sukobu još od kad je Olja rekla da "građani moraju da oslobode RTS" pa je Branko pisao pisma da se UO "ograđuje od njene izjave" (na kraju su se ostali članovi odbora ogradili i od njega i od Olivere)

Imam i ja nekoliko info. Pesme će najverovatnije izaći oko prvog/drugog februara. Savo Perović je došao kao zamena jer je neko odustao (inače prvobitno nije prošao konkurs) . Za jednu pesmu još nemaju pevača a pitanje je da li će do tada jer moraju svi uraditi revamp samih pesama.

Imam i ja nekoliko info. Pesme će najverovatnije izaći oko prvog/drugog februara. Savo Perović je došao kao zamena jer je neko odustao (inače prvobitno nije prošao konkurs) . Za jednu pesmu još nemaju pevača a pitanje je da li će do tada jer moraju svi uraditi revamp samih pesama.
Zato se jadnicak toliko obradovao, ni sam nije verovao da ce proci….koja sprdnja covece sa podrumarama…

Setih se da se te godine toliko nagađalo ko je taj Mr Doo kome je Leontina radila pesmu, a nije se znalo sve do objave pesama... A ni posle :LOL:

Nikog nije briga, jer 99% gledalaca pesmu čuje prvi put te večeri kad je ESC. Revampe prate samo fanovi.
Dobro 99% ga baš pretera, ali svakako da jeste većina

A stvarno, za sve se ponešto zna osim za Jovanu Tomašević i Drai... Možda je Jovana alter ego Klanščeka :ROFLMAO:
Drai-ju Antonić pisao pesmu, to možda bude čak i dobro.

Mada meni Drai zvuči kao "tri" na nemačkom, možda je to ustvari zamaskiran Klon (njih trojica).

(((Nadam se da se ne dobija ban za teorije zavere?)))

Setih se da se te godine toliko nagađalo ko je taj Mr Doo kome je Leontina radila pesmu, a nije se znalo sve do objave pesama... A ni posle :LOL:
E a meni ta pesma bila simpa, šteta što je scenski nastup bio potpuni promašaj

Zavisi kakve teorije :ROFLMAO:
Jovana Tomašević je ustvari Jelena Tomašević, nego se u prijavi potpisala samo sa J. Tomašević i onda komisija nije znala koje ime da stavi, pa lupili random.

Ko odustade?

Status
Not open for further replies.
Back