Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mislim da ovo relativno rano objavljivanje pesama za PZE najvise ide u prilog Sari Jo i to bas iz razloga sto pesma ne pali na prvu
Tog se treba pribojavati i na samom escu ... pesma realno ne pali na prvu skoro nigde osim po difoltu kod zabludelih fanica...
kad to nešto treba da poslušaš i drugi i treći put da bi upalilo gotovo je. Na escu jedna šansa.

Čekamo smisao i poruku nastupa ...ako ne bude top , jbg ide flop....
Realno pesmu može da izvadi nastup i treba joj revamp ..ima dobar bit ali jednolična je do koske.

Last edited:
I ja mislim da bi HLV bolje prosla(par mesta) od Loco Loco jer je refren zarazniji i sto je najbitnije nisu imale neku konkurenciju 2020. godine u tom zanru.

Slična situacija je i sad sa Sarom
Pa zar iko sada predvidja Sari TOP 10?

To sto ljudi navijaju za pesmu ne znaci da mislim da ce nesto mnogo visoko zavrsiti. Isto je bilo i za Balkaniku.

Pa naravno da je HLV najmanje tri levela iznad loco loco..
prosto je nepravda što to nije moglo biti escu...

Kada? Mozda pre objave pesme. Mislim govorimo o 2021. godini kad smo znali da ima mnogo bopova i da ce biti gusto.
Forum smo imali samo 2020. godine, tako da o tome govorim. Ali 100% bi se digao hajp i na forumu 2021. i bilo bi ljudi koji bi predviđali neki top 10. :D

Moje neko mišljenje jeste da se HLV ne bi proslavila nešto naročito, ali nikad nećemo znati.

Kad pogledam unazad, lično sam više bio u pravu nego što nisam. 2013. i 2017. sam znao da nema ništa od finala. 2018. sam znao da je finale uspeh. Najviše sam se zeznuo kad sam Neveni predvideo top 10, ponesen emocijama. :D

Za Saru ću sačekati da vidim nastup na PZE i da se kompletira drugo pf, ako pobedi.

Pa naravno da je HLV najmanje tri levela iznad loco loco..
Sem produkcija, ali inace ja zaraznija pesma dosta.

Sto se nastupa ove godine tice moje nadanje je da ako pobednik dobro spremi nastup ovde da ga nece nesto posebno menjati.

Ali 100% bi se digao hajp i na forumu 2021. i bilo bi ljudi koji bi predviđali neki top 10. :D
Pa mi posveceni smo imali forum i 2021 haha. Tamo smo komentarisali.

Sarina sanse za TOP 10 su jako jako male. Cisto da neglasim da kada u maju bude 13. mesto da mi ljudi ne skacu ovde na glavu hahah

Pa zar iko sada predvidja Sari TOP 10?

To sto ljudi navijaju za pesmu ne znaci da mislim da ce nesto mnogo visoko zavrsiti. Isto je bilo i za Balkaniku.
Pa predstavljate je kao neko čudo božije, ali ako vam je dovoljan top 15 to onda možda i pogodite!

A što se Balkanike tiče, nemoj molim te. Te godine je i nastalo čuveno jednoumlje na forumu. Svako ko je rekao da im je finale uspeh je bio maltene linčovan.

Zanimljivo je koliko se veruje RTS-u da će uspeti da napravi ne znam ni ja kakav nastup Sari ako pobedi. Ok, jesu napredovali dosta u tom smislu, ali mi se čini da im je ono sa LL bio neki krajnji domet. Voleo bih da me demantuju, naravno, ali do sad sam naučio da im ne verujem ništa. Sarinoj pesmi će trebati silazak Isusa na scenu da bi ušla u top 15, valjda je to jasno i njenim botovima.
Ja se izvinjavam, ali i Angellininoj i Zorjinoj i Sarinoj pesmi bi na Evroviziji bio potreban silazak Isusa na scenu da bi ušle u top 15.

Pa cudo bozije u ovoj konkurenciji. Zorja 18. mesto maksimalno. Sara ne bi trebalo ispod plasmana HRC. Angelina mi je kao Albina. Finale zavisi od konkurencije.
I bukvalno ovo, ja nisam stekao utisak da je iko vidi kao čudo božje na ESC, ali čudo božje za PZE i za srpsku muzičku scenu - jeste.

Ja se izvinjavam, ali i Angellininoj i Zorjinoj i Sarinoj pesmi bi na Evroviziji bio potreban silazak Isusa na scenu da bi ušle u top 15.

I bukvalno ovo, ja nisam stekao utisak da je iko vidi kao čudo božje na ESC, ali čudo božje za PZE i za srpsku muzičku scenu - jeste.
Moja greška, verovatno sam pogrešno protumačio prethodnih 156 strana. Slažem se da će svim favoritima biti potrebno dosta sreće i prvenstveno dosta rada da se dođe do nekog boljeg plasmana.

Meni malo fali u Sarinoj pesmi pred kraj neki drugi arnažman , melodijsko pojačanje koje izlazi iz bita koji ide sve vreme...
Pesma nekako na kraju ne eksplodira, jdnostavno čekaš to, neku promenu bita ,neko zakucavanje ..i onda samo istekne. Stvaili su previše akcenta na Srino pevanje i tekst kojeg niko ne razume osim Balkana i mislim da je generalno trebalo manje teksta. Jebote ona skoro tri minuta ne zaklapa usta. Pri kraju me to već sve smori jer se ponavlja ...iako je vrlo dinamična, nastup će verovatno biti top. Kao ceo paket može fino da radi.
U Srbiji će joj sve zavisiti od "zapaljivog" nastupa, koji bi trebao da opčini i zamanđija gledaoce :ROFLMAO: Ne sumnjam da zna šta radi.

Moja greška, verovatno sam pogrešno protumačio prethodnih 156 strana. Slažem se da će svim favoritima biti potrebno dosta sreće i prvenstveno dosta rada da se dođe do nekog boljeg plasmana.
Pa očigledno jesi, msm ne znam šta je svakom pojedinačno u glavi, ali to što dosta nas vidi Sarinu pesmu kao nešto zanimljivo, inovativno, eksperimentalno, originalno itd. ne znači da je kujemo u zvezde i predviđamo top 5 (osim evo ImStevana 😃), ja bar to shvatih na prethodnih 156 strana kao deljenje stava da bi smo sa njom u najgorem slučaju potencijalno a u najboljem verovatno postigli nešto veći plasman nego sa Zorjom i Angelinom.

Mislim da su porastu interesovanja za našim NF među Srbljem doprinele sledeće činjenice:
  1. Korona i manjak muzičkih događaja u zemlji
  2. Poprilično dobre pesme i imena
  3. Zaovstavština hajpa oko Hurricane
Učinile su RTS-u uslugu i za sad izgleda da RTS zna da vozi taj talas, ipak su izašli u susret fanovima koji su tražili ceo album na platformama, a mislim da će još udovoljavati do kraja. :D

Hajpa oko ESC-a će uvek biti kad pošaljemo poznatu osobu za koju je javnost zainteresovana, to smo odavno apsolvirali.

Pa očigledno jesi, msm ne znam šta je svakom pojedinačno u glavi, ali to što dosta nas vidi Sarinu pesmu kao nešto zanimljivo, inovativno, eksperimentalno, originalno itd. ne znači da je kujemo u zvezde i predviđamo top 5 (osim evo ImStevana 😃), ja bar to shvatih na prethodnih 156 strana kao deljenje stava da bi smo sa njom u najgorem slučaju potencijalno a u najboljem verovatno postigli nešto veći plasman nego sa Zorjom i Angelinom.
Svaka čast, forum nikad realističniji!

Jutros se prvi predstavio Rocher Etno Bend. Ispred njih govorio je menadžer i tekstopisac pesme, Momčilo Pešić. Igor Borović je pored muzike, uradio i aranžman. Troje članova sviraju i u Simfonijskom orkestru RTS-a. Njihov sastav je mešavina etno i klasičnih muzičara.

Članovi benda koji će nastupiti na Pesmi za Evroviziju, sleva nadesno, su: Radmila Vardalić (violinistkinja), Dejan Rokvić (gitarista), Jovana Zukanović (prateći vokal), Nemanja Guzijan (vokalni solista), Aleksandar Andrejević (tapan) i Maša Pešić (frulistkinja).​

Nb6GuBT.png

Momčilo Pešić

6kihPpi.png

Takođe, ovog jutra su se predstavili i Marko i Milana koji čine duo Gramophonedzie. Svoju pesmu svrstavaju u "drum and bass" žanr.

Marko Milićević

4WC8FAK.png

Milana Popović

fTBOIIe.png

deHsTjY.png

I jako popularan pobednik ESC od prosle godine uz jos par hitova koju su ostali da se slusaju.

Sara moze samo da zajase taj talas i jos vise ga digne.

Osecam da ce do maja svaka beba i svaka baba pevati BRUJI BRUJI CARSIJA

Status
Not open for further replies.
Back