Kada? Mozda pre objave pesme. Mislim govorimo o 2021. godini kad smo znali da ima mnogo bopova i da ce biti gusto.Zar se od njih nije očekivao top 10?
Kada? Mozda pre objave pesme. Mislim govorimo o 2021. godini kad smo znali da ima mnogo bopova i da ce biti gusto.Zar se od njih nije očekivao top 10?
Tog se treba pribojavati i na samom escu ... pesma realno ne pali na prvu skoro nigde osim po difoltu kod zabludelih fanica...Mislim da ovo relativno rano objavljivanje pesama za PZE najvise ide u prilog Sari Jo i to bas iz razloga sto pesma ne pali na prvu
Pa zar iko sada predvidja Sari TOP 10?Slična situacija je i sad sa Sarom
Forum smo imali samo 2020. godine, tako da o tome govorim. Ali 100% bi se digao hajp i na forumu 2021. i bilo bi ljudi koji bi predviđali neki top 10.Kada? Mozda pre objave pesme. Mislim govorimo o 2021. godini kad smo znali da ima mnogo bopova i da ce biti gusto.
Sem produkcija, ali inace ja zaraznija pesma dosta.Pa naravno da je HLV najmanje tri levela iznad loco loco..
Pa mi posveceni smo imali forum i 2021 haha. Tamo smo komentarisali.Ali 100% bi se digao hajp i na forumu 2021. i bilo bi ljudi koji bi predviđali neki top 10.![]()
Pa predstavljate je kao neko čudo božije, ali ako vam je dovoljan top 15 to onda možda i pogodite!Pa zar iko sada predvidja Sari TOP 10?
To sto ljudi navijaju za pesmu ne znaci da mislim da ce nesto mnogo visoko zavrsiti. Isto je bilo i za Balkaniku.
Ja se izvinjavam, ali i Angellininoj i Zorjinoj i Sarinoj pesmi bi na Evroviziji bio potreban silazak Isusa na scenu da bi ušle u top 15.Zanimljivo je koliko se veruje RTS-u da će uspeti da napravi ne znam ni ja kakav nastup Sari ako pobedi. Ok, jesu napredovali dosta u tom smislu, ali mi se čini da im je ono sa LL bio neki krajnji domet. Voleo bih da me demantuju, naravno, ali do sad sam naučio da im ne verujem ništa. Sarinoj pesmi će trebati silazak Isusa na scenu da bi ušla u top 15, valjda je to jasno i njenim botovima.
I bukvalno ovo, ja nisam stekao utisak da je iko vidi kao čudo božje na ESC, ali čudo božje za PZE i za srpsku muzičku scenu - jeste.Pa cudo bozije u ovoj konkurenciji. Zorja 18. mesto maksimalno. Sara ne bi trebalo ispod plasmana HRC. Angelina mi je kao Albina. Finale zavisi od konkurencije.
✌ ja predviđam top 5Pa zar iko sada predvidja Sari TOP 10?
To sto ljudi navijaju za pesmu ne znaci da mislim da ce nesto mnogo visoko zavrsiti. Isto je bilo i za Balkaniku.
Moja greška, verovatno sam pogrešno protumačio prethodnih 156 strana. Slažem se da će svim favoritima biti potrebno dosta sreće i prvenstveno dosta rada da se dođe do nekog boljeg plasmana.Ja se izvinjavam, ali i Angellininoj i Zorjinoj i Sarinoj pesmi bi na Evroviziji bio potreban silazak Isusa na scenu da bi ušle u top 15.
I bukvalno ovo, ja nisam stekao utisak da je iko vidi kao čudo božje na ESC, ali čudo božje za PZE i za srpsku muzičku scenu - jeste.
Pa očigledno jesi, msm ne znam šta je svakom pojedinačno u glavi, ali to što dosta nas vidi Sarinu pesmu kao nešto zanimljivo, inovativno, eksperimentalno, originalno itd. ne znači da je kujemo u zvezde i predviđamo top 5 (osim evo ImStevanaMoja greška, verovatno sam pogrešno protumačio prethodnih 156 strana. Slažem se da će svim favoritima biti potrebno dosta sreće i prvenstveno dosta rada da se dođe do nekog boljeg plasmana.
Svaka čast, forum nikad realističniji!Pa očigledno jesi, msm ne znam šta je svakom pojedinačno u glavi, ali to što dosta nas vidi Sarinu pesmu kao nešto zanimljivo, inovativno, eksperimentalno, originalno itd. ne znači da je kujemo u zvezde i predviđamo top 5 (osim evo ImStevana), ja bar to shvatih na prethodnih 156 strana kao deljenje stava da bi smo sa njom u najgorem slučaju potencijalno a u najboljem verovatno postigli nešto veći plasman nego sa Zorjom i Angelinom.