Cuvao je i Danijel onu abitnost iz 2018eKoliko sam video Saša je tu pesmu čuvao 10 godina ili više, koliko je prikladna za današnje vreme videćemo.
Što, 19. mesto sa preko 100 poena nije uopšte loše.RTS te godine stvarno nije imao pojma sta hoce, takav i rezultat bio![]()
Po mom mišljenju hvala bogu. Grand je okupirao muzički prostor Srbije, još nam samo na PZE fale.Grand kao najveća produkcijska kuća u zadnjih 20-ak godina sa nekoliko stotina pjevača nije ponudio ništa interesantno i jako što bi Srbiji donijelo neki dobar rezultat. Za to su krivi samo jednim dijelom jer ni RTS nije pružao ruku saradnje bilo kome u Srbiji, i moje mišljenje je da taj monopolistički stav nije ispravan. Grand nam je dao odličnog pjevača 2010.ali je upropašten lošom pjesmom, dao nam je Dušana Svilara koji je izgubio vjerovatno zbog nedostatka žirija te godine, i dao je Poljubi me koja je, ako ništa mogla proći konkurs. I ovo sad što spremaju ne vjerujem da će biti neki značajan pomak od svega što smo slušali.
Na 2013. je mislioŠto, 19. mesto sa preko 100 poena nije uopšte loše.
Srećom da smo imali Balkaniku na Beoviziji, inače ko zna šta bi bilo
Ne podržavam nikakvu netoleranciju ili cenzuru, pa tako ni na nacionalnom finalu. Problem Srbije su prostitutke, sitni lopovi i propalice u lajv programu, a ne pjevači i pjevačice iz bilo koje produkcijske kuće.Po mom mišljenju hvala bogu. Grand je okupirao muzički prostor Srbije, još nam samo na PZE fale.
aha ok, da u tom slučaju istinaNa 2013. je mislio
Svakako ne cenzura, ali opet bih par dana morao da tražim pesmu u Grandovoj produkciji koja bi dorasla Evroviziji. Nisu oni na tom nivou.Ne podržavam nikakvu netoleranciju ili cenzuru, pa tako ni na nacionalnom finalu. Problem Srbije su prostitutke, sitni lopovi i propalice u lajv programu, a ne pjevači i pjevačice iz bilo koje produkcijske kuće.
To bese ona anemicna eoeoe koju je sve vreme uzdisao u nebesa, pa na kraju pljuvao Ivanu Negativ sto mu dala malo bodova?Cuvao je i Danijel onu abitnost iz 2018e
Izdaju kao neke kompilacije novih singlova na 4 cda po 80ak pesama gde nijedna nije hit... Cisto reda radi.Je l Grand uopste izdaje vise nesto?