Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Boze koliko je prošle i pretprošle godine bilo čilo, veselo, poletno, razdragano pre, uoči i nakon objavljivanja spiska... Sada nakon što smo dobili spisak samo neka seta i nada u bolje sutra 🥲
Pa da, a tek nismo slutili sta nas je cekalo iza ugla (Konstrakta)

Ma i ne treba da objavljuju tizere. Ono od prosle godine je bio haos totalni. Neki pustili pesme, neki tizere, neki nista.

Tizeri sluze za ubijanje dosade i kontraproduktivni su. Treba ih izbegavati

Savo i njegova majka su rijaliti igraci, hejt vrv ima veze sa tim. E sad sta tacno, ko ce ga znati, ako je neko gledao Zadrugu neka nas prosvetli.

Ne znam zasto neki ovde sire defetizam, lista je maltene ista kao prosle godine, samo sto nam fali diva zenski izvodjac u vidu Sare Jo, ali dobili smo gomilu ovih decaka koji pretpostavljam nece biti bas klasicna komercijala C klase (to cemo prepustiti Savi/Savu, na osnovu minulog rada).

Zivo me zanima sta Zorja 2023 ima da ponudi, hoce li opravdati egotrip.

Mene generalno nervira osuda ljudi zbog rijalitija. To ne znači da osoba nema talenta, meni je recimo Savo iritantan van tog momenta "rijalitija" ali ljudi čim je nešto povezano sa rijalitijem imaju potrebu da pljuju. U "Zvezdama Granda" je bio ok, samo nešto nije iskoristio taj format svih ovih godina pa mu ni rijaliti nije pomogao

Pojma nisam imala da je Romkinja, mada zaista ima egzotično lice...

Nisam ni znala da je muzika tako podeljena, da mora da ima dva menadžera ako hoće da peva i srpske i romske svadbe :mad:
Sumanuto o_O
Originalni intervju:

Zejna je odlična pevačica. Sećam je se iz grupe "Luna" kidala je i tada. Šteta što je nekako potcenjena. Prethodne godine je imala super baladu nadam se nečemu dobrom i ove godine.

Zejna je odlična pevačica. Sećam je se iz grupe "Luna" kidala je i tada. Šteta što je nekako potcenjena. Prethodne godine je imala super baladu nadam se nečemu dobrom i ove godine.
Rekla je da je ove godine pesma brža nego prošle, isto i Boris.

Zapravo ove godine će balade moći da se izbroje na prstima jedne ruke (ako je gledati po imenima i onome što je rečeno), što me personalno jako raduje

I mene raduje.. A još više me raduje jer nemam nikakva posebna očekivanja, zato jedva čekam pesme. Brzo će to, desetak dana 🥹

Status
Not open for further replies.
Back