ee Estonija 2023: Alika - Bridges

Večeras me samo zanima Carlos Ukareda, obožavam pjesmu, mrtva trka mi je s Olliejem čija mi je pjesma draža. Nadam se da prolazi 🥃🥃

Ja sam procitao na Eurovisionworld da prolazi 6, a posle je pisalo 5.
Jedva cekam da cujem Aliku i nadam se da ce uzivo biti odlicna.

Moze Carlos da prodje, zajedno sa Elysa i Sissi.

ELYSA fina uživo, iako mi je i dalje tanana. Može i ona u finale, umesto Inger.

m els isto dobar lajv.

Slazem se da je tanana, iako mi se ovako dopada.
Ali generalno, ovih 7 takmicara dosta slabasno.

Ostale su jos Sissi, Carlos i Alika da izvade stvar.

M els 😍 baš je bila super! Sviđa mi se staging. Vokal bi mogao biti bolji, ali i ovako nije loše .

Bravo za Alik. Opravdala je moja ocekivanja. Apsolutni je moj favorit i ukoliko pobedi, bice mi sigurno jedan od favorita na Evroviziji.

Carlos Ukareda nije prošao u finale?! Europljani serviraju takve neukuse na NF-ovima ove sezone, nije mi dobro.

Ova Alikina pjesma mi je tako plastična i meh, ali to je baš ono što Estonci na svakih par godina vole poslati na ESC, tako da nažalost bih rekao da pobjeđuje pored živog Ollieja

U preostaloj konkurenciji, po meni Venom je najbolji izbor, ali ne verujem da će više od nekog 13-15 mesta u finalu.

A meni za oboje. :love:

Iako nemaju nikakve sanse, ali lepo ih je videti u finalu.

esti.webp
Izgleda da je Alika skoro pa siguran pobednik Eesti Laula. Nadam se ipak da Ollie može da iznenadi, on je ipak nešto što ređe možemo čuti

Ko god da ode od njih dvoje biću zadovoljan. I sisi može što se mene tiče ali navijam za Aliku

The Office Thank You GIF

View attachment 3228
Izgleda da je Alika skoro pa siguran pobednik Eesti Laula. Nadam se ipak da Ollie može da iznenadi, on je ipak nešto što ređe možemo čuti
Odkako je prosle godine Aminata kao sigurni pobednik po kladionici (cini mi se da je imala tako neki procenat) izvisila i pobedila salata; vise se ne nadam mnogo. Tako da sam skeptican za Alikinu pobedu.

Back