Upravo tako..Imala je možda bolje animacije i od Sare, ostatak je bio katastrofa. Nije mi se svidela ni koreografija, a ni koncept nastupa sa "klonovima".
Šta uradi čekanje pesama od čoveka može se videti na zadnje 3 strane diskusije.
Meni je ta pretencioznost tipican problem koji imam sa Bojanom Vunturisevic. Talenat je neosporan, ali kao da sebe shvata preozbiljnoI ja volim Saru. U tome je poenta. Ali Muškarčina nije ostavila pozitivan utisak nakon slušanja kao gomila njenih pesama. Eksperimentalnih ili pop. Meni je zvučalo previše pretenciozno. .![]()
Slazem se, onda mozemo komotno pomenuti i srpsku pobednicu, kojoj pored seksualne orjentacije su dosta pomogle i politicka dogadjanja u Srbiji.Ako ćemo trubiti o pobedi Severne Makedonije i ispravnosti iste, onda bismo mogli da isto to govorimo i za Srbiju. Ipak smo pobedili u vreme kada je pitanje Kosova dostiglo vrhunac i kada se pitanje nezavisnosti sve češće potezalo, a samo koji mesec pre samog ESC u Beogradu Kosovo je proglasilo tu istu nezavisnost.
Krepaću!!!Nije slucajno sto se RTS uozbiljio bas sad, znaju sta nas ceka kroz godinu, dve nakon ulaska Kosova u UN![]()
Pa Tikica Dapčević, zna se..У том случају ми побеђујемо у мају имајући у виду ово више него очекивано потписивање договора са Приштином и окретање леђа Русији
Дакле победа је већ уписана, питање је само ко ће бити наша Стефанија
Gde su Lana i Aldo!!!!View attachment 3382
Uvaženi tviteraš pod imenom "Stevan" je napravio ovaj dizajn kao idejno rešenje za PZE.
Meni lično se baš sviđa
Sviđa mi se.View attachment 3382
Uvaženi tviteraš pod imenom "Stevan" je napravio ovaj dizajn kao idejno rešenje za PZE.
Meni lično se baš sviđa