Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nije slucajno sto se RTS uozbiljio bas sad, znaju sta nas ceka kroz godinu, dve nakon ulaska Kosova u UN :love:

Imala je možda bolje animacije i od Sare, ostatak je bio katastrofa. Nije mi se svidela ni koreografija, a ni koncept nastupa sa "klonovima".
Upravo tako..

@EvilSmile

Ja joj želim super sada, ali videćeš, bojim se da nema od toga ni moga.. 😂

Šta uradi čekanje pesama od čoveka može se videti na zadnje 3 strane diskusije.

Ahahahahahaha do 02.02 razapećemo mučenu Anđu, a Tijanu Dapčević ćemo spaliti na lomači.. 😂😂

I ja volim Saru. U tome je poenta. Ali Muškarčina nije ostavila pozitivan utisak nakon slušanja kao gomila njenih pesama. Eksperimentalnih ili pop. Meni je zvučalo previše pretenciozno. . 😡
Meni je ta pretencioznost tipican problem koji imam sa Bojanom Vunturisevic. Talenat je neosporan, ali kao da sebe shvata preozbiljno

Ako ćemo trubiti o pobedi Severne Makedonije i ispravnosti iste, onda bismo mogli da isto to govorimo i za Srbiju. Ipak smo pobedili u vreme kada je pitanje Kosova dostiglo vrhunac i kada se pitanje nezavisnosti sve češće potezalo, a samo koji mesec pre samog ESC u Beogradu Kosovo je proglasilo tu istu nezavisnost.
Slazem se, onda mozemo komotno pomenuti i srpsku pobednicu, kojoj pored seksualne orjentacije su dosta pomogle i politicka dogadjanja u Srbiji.

У том случају ми побеђујемо у мају имајући у виду ово више него очекивано потписивање договора са Приштином и окретање леђа Русији

Дакле победа је већ уписана, питање је само ко ће бити наша Стефанија

Dobar plasman kroz prizmu političkih dešavanja za nas nikada neće biti u opticaju, toliko se valjda moglo zaključiti kroz istoriju.

У том случају ми побеђујемо у мају имајући у виду ово више него очекивано потписивање договора са Приштином и окретање леђа Русији

Дакле победа је већ уписана, питање је само ко ће бити наша Стефанија
Pa Tikica Dapčević, zna se.. 😍 Ako je jednoj sestri bilo namešteno 2019, mora i drugoj.. 😍

Glibovac 2024!🏅💕

@Petar

Još se smejem za ono da samo ovde mogu da se porede i rasparavlja na taj način o Konstrakti i Tijani Dapčević.. 😂😂

Tijana je bila i u Reality Farma, Konstrakta nije, ts, ts, ts.. 😂😂

Sve sto doticni napise, da nije smesno, bilo bi tuzno…Tijana je davno prestala da bude Tijana.

Juuuu nemo da nam diskvalifikuju Tiću, šta ćemo onda, crni mi... 😱😱

tijana-dapcevic-tijana-dapcevic-ula-pansion-prespav-gif-19793210.gif

Status
Not open for further replies.
Back