Lignjoslav
Ekspert
Ljudi su postali nestrpljivi eto sta je u pitanju.
Dok sam ja nestrpljiv zbog zreba za polufinale.
Dok sam ja nestrpljiv zbog zreba za polufinale.
Ne brini se. Taj nece nidje….ni finale nece videti na PZESlažem se sa Eric Cartmanom, samo je mogao malo da ne opali ovoliko. Oduvek mi je Luke bio simpa, i muzika skroz ok, ali malo treba da se suzdržavamo komentara o nečemu što ne poznajemo. Ne menja se mišljenje preko noći, ili nekog vremena. Evrovizija, kao i sve ostalo je evoluiralo kroz godine, što može verovatno primetiti i na sopstvenom primeru, tako da komentar baš i nije bio na mestu. Opet, čekam tu pesmu da procenim, ali me strah hejta stranaca, ako dođe do njegove pobede, i ovo se prenese. Pa ima da ga lansiraju momentalno.
Najviše mi bude žao, što smo ga i mi kao fanovi toliko puta spominjali, i priželjkivali a ono pljuc pa pravo nam u usta. Ali ne na seksualan način.
Mrm kada pročita da neko ne navija za Tiću![]()
odakle ti to za Doris?Dobro je što ove godine nema dosta balada, ni muških ni ženskih, barem sudeći po imenima izvođača i nazivima pjesama... Od žena bih rekao da ova Nađa ima baladu (vidim da joj je muziku radila Kristina Kovač, jury friendly alert?!), izvjesna Jelena Vlahović za koju prvi put čujem i Doris Milošević,
Princ će imati etno pop, Subotić je već rekao da će biti brža pesmaod muških Igor Stanojević, Princ, Subotić i Filip Žmaher...
Slažem seOno, nemam ništa protiv domaćih balada ali da bi bile konkurentne za Liverpul produkcija mora biti na nekom većem levelu, kako ne bi bile okarakterisane kao ''balkan ballad'' od kojih se svima diže kosa na glavi.
Slažem se za Igora, "Ples za rastanak" je jedna od najboljih pesama sa Beovizije / PZE, a i nastup je bio sjajanProšle godine su muške balade doživjele potop, ako se ne varam sve su ispale u polufinalu a jedino je Acin ''Oskar'' prošao, doduše i na Evroviziji se desio sličan fijasko, iako su sve bile u finalu i solidno prošle kog žirija publika ih je sahranila tako što svi zajedno ne sakupiše ni 10 poena lol (izuzev Poljaka, doduše njegova nije klasična).
Takođe, nadam se da prošlogodišnji neuspjeh neće demoralisati Igora Simića da odustane od prijavljivanja, hoću da se pojavi opet sa nečim poput ''Ples za rastanak'' koja je bila top!
Nadam se da je bila sarkastična.Zorju sam vidio na Šarenici nedavno, rekla da se nije prijavila jer je 'njeno prošlo, sad je red na mlađe'. A '96. godište je
Nikada mi se nije svidjala ta Zorja i imao sam utisak prosle godine da je bila ubedjena u pobedu…ali prcZnalo se da ne moze da napravi nista jer ima odvratan karakter i sa njom niko nece da radi a nije pevacica za komercijalu.
Mada i Ildi Karahmet je svanulo kasnije tako da ko zna.