očekivao sam drugačiji kraj rečeniceovaj izraz lica bih tako sočno nabio u kacu kiselog kupusa.
2014? Pre ce biti 2004.Molim lepo, dobar ovaj Princ. Mislim pesma, ovaj izraz lica bih tako sočno nabio u kacu kiselog kupusa.
View attachment 3526
Šteta što se nije prijavio 2014. sa ovom pesmom, ali i sada može dobro da prođe.
Znam da radi ESC nastupe, mislio sam na to da odradi ovaj Lukin na PzE. Ako nije zabranjeno s obzirom da je zaposlen na RTS.Kolarić godinama radi naše nastupe.
"Nemam ja ništa protiv te njihove kvalitetne muzike, ali neka slušaju to u svoja 4 zida, kako ja deci da objasnim da je kvalitetna muzika OK. Ni ja ne idem okolo govoreći svima šta slušam (piči Hurricane Džunior sa telefona u isto vreme"Džipsi ima super pesmicu ali ovako za privatno slušanje
Neki opasan revamp bi morao da padne da bi prismrdeo top 15. Ali pesma mi K I D A. Evo slušam samo njega već sat vremena.Molim lepo, dobar ovaj Princ. Mislim pesma, ovaj izraz lica bih tako sočno nabio u kacu kiselog kupusa.
View attachment 3526
Šteta što se nije prijavio 2014. sa ovom pesmom, ali i sada može dobro da prođe.
Pa ne očekujem od njega da bude nešto progresivan, a 2014. mislim da je bila poslednji voz za grčke obrade stajl.2014? Pre ce biti 2004.