Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Molim lepo, dobar ovaj Princ. Mislim pesma, ovaj izraz lica bih tako sočno nabio u kacu kiselog kupusa.

Screenshot 2023-02-02 at 13.29.42.webp

Šteta što se nije prijavio 2014. sa ovom pesmom, ali i sada može dobro da prođe.

Molim lepo, dobar ovaj Princ. Mislim pesma, ovaj izraz lica bih tako sočno nabio u kacu kiselog kupusa.

View attachment 3526

Šteta što se nije prijavio 2014. sa ovom pesmom, ali i sada može dobro da prođe.
Neki opasan revamp bi morao da padne da bi prismrdeo top 15. Ali pesma mi K I D A. Evo slušam samo njega već sat vremena.

Na prvo slušanje mi Hurricane odskaču ali na žalost jer sam mislio da taj tip pesama nećemo slati bar izvesno vreme. Ovo mi je daleko bolje i od HLV i Loco loco zajedno.

***Ovi italijani ogromno iznenadjenje i ovo je ozbiljnoooo dobra stvar uz doradu.***

Povrsno poslušah pesme jer radim ali momci svi od reda podbacili ili jedu jedan drugog. Luka ispod proseka na prvu. Andja, moram poslušati bar još jednom ali prosek.

E da Italijani su mi ful
Shy odličan, šteta što će nastup prevazići Angelinu od prosle

Čini mi se da smo oko Baloša jedino svi saglasni i to mi je top jer ta botomčica i zaslužuje sve najbolje.

Idemo Zejna, tako je... Čemu tekst kada imaš dobru muziku, glas i stas.
Ovo bi moglo super da prođe, ima dobar 90s vibe.

Ja iskreno navijam za Italijane da nas predstavljaju. :) Hurricane ako pobedi, eto Srbija posle 2012. i 2017. bi verovatno otvorila prvo polufinale 2023. :)

Status
Not open for further replies.
Back