Ja svake godine nakon 2019.Ali nekad se morate odreći i sopstvenog ukusa zarad višeg dobra lol
Znači biće Karlin nastup sa zemljom koja gori i na kraju eksplodira?Je l Lukina pesma govori o nuklearnoj apokalipsi ili sam ja lud?
Uvek je bila ispred svog vremenaZnači biće Karlin nastup sa zemljom koja gori i na kraju eksplodira?![]()
Što je najcrnje, ta Žmaherova pesma vapi za kvalitetnijim vokalom, generalno nije toliko loša.
Molim???? Obožavam tu tematiku u svim formama umetnosti. Neki izvor?Je l Lukina pesma govori o nuklearnoj apokalipsi ili sam ja lud?
Ja sam imao takav stav prošle godine oko Konstrakte. Ovog ne mogu podržati zbog njegovih komentara vezanih za Evroviziju.Sada kad sam VEOMA PAŽLJIVO preslušao Luku Crnog moram se izjasniti:
Ovu pesmu doživljavam kao nešto što bi nas definitivno istaklo, objektivno moram reći da je kvalitetno, ali da ja ovo slušam kad sam sam sa sobom nikad u životu. Ali nekad se morate odreći i sopstvenog ukusa zarad višeg dobra lol i navijati da ode ono što ima šanse da najbolje prođe, eto tako ovu situaciju vidim.
Bolje bi mu bilo da je spremio ČUDO na sceni.
Odlično, taman je u skladu sa aktuelnim svetskim dešavanjima.Pa analiziram tekst. Game over, planeta gori, ja vecno spavam
Meni više vuče na tematiku toga da novije generacije teže tome da radije prespavaju - prećute haos oko njih, nego da se protiv njega bore jer znaju da je uzaludnoJe l Lukina pesma govori o nuklearnoj apokalipsi ili sam ja lud?