Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Što je najcrnje, ta Žmaherova pesma vapi za kvalitetnijim vokalom, generalno nije toliko loša.

Ali nekad se morate odreći i sopstvenog ukusa zarad višeg dobra lol
Ja svake godine nakon 2019. 😭 Božana mi je bila šamarčina. Ali ja i dalje navijam i volim pesme u skladu sa svojim ukusom, želim da uspeju na lokalnom nivou, a na ESC stvarno treba da ide zaokružen nastup.

Empathy Soul Project (Indigo) - Gde se u ovoj pesmi pominje Indigo? OK pesmičica, ali ipak dobro misliš :LOL: 4/10

Filarri (Posle mene) - Dobar Filarri, mada U tami mi je bolja 😀Čekamo da vidimo kako će se snaći na sceni 7/10

Dzipsii (Greh) - Očekivao sam nešto ekstremnije od njega što mi se možda i ne bi svidelo 😉 Ovo mi je OK, dobro je 6/10

Filip Baloš (Novi plan drugi san) - Jedan od favorita, jedino možda da je pesma malčice sporija 🥰 9/10

Je l’ još nekome Žmaherova pesma zvuči kao As it was sa AliExpressa?

Jelena Vlahović (Kao grom iz vedra neba) - Meni ova pesma prijatna. Naravno nije za ESC, ali lepa.. Na trenutke kao da čujem Natašu Bekvalac 😁6.5/10

Hercenšlus (Vremenska zona) - Bolja verzija Fražli 😄 Nije za ESC 5/10

Bane Lalić & Igor Vince (Zato što volim) - Igor vadi prosek, toliko 😜 4/10

Chegi & Braća Bluz Bend (Svadba ili kavga) - Prošle godine im bila bolja pesma, iako mi nije bila u vrhu tada 👍 Ova onako 5/10

Sada kad sam VEOMA PAŽLJIVO preslušao Luku Crnog moram se izjasniti:
Ovu pesmu doživljavam kao nešto što bi nas definitivno istaklo, objektivno moram reći da je kvalitetno, ali da ja ovo slušam kad sam sam sa sobom nikad u životu. Ali nekad se morate odreći i sopstvenog ukusa zarad višeg dobra lol i navijati da ode ono što ima šanse da najbolje prođe, eto tako ovu situaciju vidim.
Bolje bi mu bilo da je spremio ČUDO na sceni.
Ja sam imao takav stav prošle godine oko Konstrakte. Ovog ne mogu podržati zbog njegovih komentara vezanih za Evroviziju.

Bili smo upozoreni još 2019...
L3Bk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RNN01EQV8vNjRlNmY0MjgyNjRlY2UyMDhlNmJlMjVlNTYzNGIzYTUucG5nkZMCzQSwAIEAAQ

Egret (Ako shvatim kasno) - Lepo, umirujuće, divno 😊 7/10

Frajle (Neka, neka) - Opa cupa, neka kvala 😩 4/10

Mattia Zanatta & Angela Kassiani (Novi svet) - Zanimljivo, divni glasovi 🙂 6.5/10

Angellina (Lanac) - Origami mi je bolja, ali ovu što više slušam to mi se više sviđa 🤩 Nadam se da će pokidati na sceni ovaj put 8/10

Status
Not open for further replies.
Back