Luka je pametno pristupio a ima i dobre saradnike, bacio je pare na produkciju. Verujem da ce i na nastup, samo da ne pretera u zelji da bude sto uvrnutiji, to mi je jedini problem sa njim. Ljudi se zale sto ne peva previse, ali univerzalno pravilo za ESC - drzi se onoga da procenis koliko realno mozes da izvedes na sceni. Na tom ce se mnogi ove godine slomiti.
Zejna se lepo krece po sceni, moze to adekvatno da se upakuje, e sad koliko, videcemo.
I to je problem sa Uragankama. Kod zenskih grupa moraju biti idealno uskladjene, a ove to nisu. Nisu bile ni prethodne, ali one su na harizmu izvlacile sve pa i kad naprave gresku, bude nekako simpaticno. Ove tri su mi cak i odbojne pojavno, i onda na to dodas igrace koji se lome oko njih i bude krs i lom. No, videcemo.
Balosa ce vrv progutati scena, a nema tim iza sebe da povuce i resi taj deo. Tu ce morati biti baaas utegnuti kadrovi da bi izgledalo dobro. To na stranu, svaka cast na scenicnosti.
Ostale ne vidim kao predstavnike. Steta za Princa, on ce sebi karijeru sjebati losim izborom saradnika. On mi dodje k'o istocnjacka verzija Filipa Rudana.