Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Urednik Zabavnog programa je bio Dejan Gligorijević, e sad moguće da je Ilke bio zadužen specifično za ESC, a ko je danas zadužen za taj sektor nemam pojma.

Olja 2017. videla na šta liči interni izbor i 2018. vraća Beoviziju, logično. 😂 Mada mislim da je učestovala i u internom izboru 2016.

2017. ne znam ko je Tijanu izabrao.Mislim da je Olivera bila na ispraćaju tada,a Ilke više nije bio u delegaciji.

Anja Rogljic je preuzela delegaciju ponovo 2017. godine pa je prvo pokusala sa stranim autorom a onda kad je to flopnulo vraćen je festival.

Mislim da je Olivera pocela da se ozbiljnije bavi ESC i gleda moldavski nacionalni izbor kasnije lol

Tako da je verovatno Rogljicka zasluznija za sve.

Dragoljub Ilic je bio kreten obicni.

Ana Rogljic je vodila pricu oko ESC i 2000-ih pa se povukla i onda je dosla ta debilcina.

A 2012. je Joksimovica licno Tijanic izabrao.

A Ivan neka se trpa tamo pa kad Anja ode u penziju on da preuzme delegaciju. Mada vidi se da je Anja dovela mladje ljude u tim, vidi se po drustvenim mrezama da su to sve mlade osobe koje vode to.

Zapravo je prekretnica bila prošle godine kad je Olja poslala Sašu Mirkovića dođavola i uzela konce u svoje ruke. Tačno se vidi razlika i u vizuelnom identitetu, i u ozbiljnosti pristupa, u promociji festivala, tehničkom aspektu, pa i u kvalitetu pesama. Jedino je voditelje zadržala.

Luka je pametno pristupio a ima i dobre saradnike, bacio je pare na produkciju. Verujem da ce i na nastup, samo da ne pretera u zelji da bude sto uvrnutiji, to mi je jedini problem sa njim. Ljudi se zale sto ne peva previse, ali univerzalno pravilo za ESC - drzi se onoga da procenis koliko realno mozes da izvedes na sceni. Na tom ce se mnogi ove godine slomiti.

Zejna se lepo krece po sceni, moze to adekvatno da se upakuje, e sad koliko, videcemo.

I to je problem sa Uragankama. Kod zenskih grupa moraju biti idealno uskladjene, a ove to nisu. Nisu bile ni prethodne, ali one su na harizmu izvlacile sve pa i kad naprave gresku, bude nekako simpaticno. Ove tri su mi cak i odbojne pojavno, i onda na to dodas igrace koji se lome oko njih i bude krs i lom. No, videcemo.

Balosa ce vrv progutati scena, a nema tim iza sebe da povuce i resi taj deo. Tu ce morati biti baaas utegnuti kadrovi da bi izgledalo dobro. To na stranu, svaka cast na scenicnosti.

Ostale ne vidim kao predstavnike. Steta za Princa, on ce sebi karijeru sjebati losim izborom saradnika. On mi dodje k'o istocnjacka verzija Filipa Rudana.

Pa dobro sve to ima svoje ali mislim da je Anja Rogljic dosta zanemarena i njen doprinos i 2000-ih i sada.

Olivera je kao urednik zabavnog programa iznad svih njih. Mada ja mislim da ona nije isto bila zainteresovana za ESC sada i pre 6-7 godina kada je preuzela zabavni program.

Bitno je da se tu stvori ekipa mlađih da to preuzme kad ove odu.

Tačno se i po drugim zemljama vidi kako se menja priča kad neko ko voli ESC počne da se bavi ESC-om. Francuska doživela renesansu 2016, Bugari isto, pa kad je otišao tim koji voli ESC dobili smo onaj kukavni projekat. 😂

Hahah ma ona je tu po kazni inace. Nju su proterali iz informative tu, ona se zabavnim programom u životu nije bavila pre toga nego politickim.

Tu su je gurnuli kad joj je skinuta emisija bukvalno kao mobing da je proteraju sa RTS ali lisica je to. Postala najpopularniji urednik zabavnog programa u zadnjih 50 godina. Pre nje niko ne zna ni ko je bio.

Ako je Konstraktin tim umešan u Lukinu pesmu, a shvatio sam da jeste, vrlo je verovatno da će mu pomoći i oko nastupa a to me vrlo ohrabruje. Što više slušam Luku, verujem da je idealan predstavnik.
Jako se plašim da Hurricane ne odu, to mi je baš katastrofa scenario, sve drugo može. Ali mislim da taj strah dolazi jer su toliko ishajpovane, ali potpuno bez pokrića. Zapravo šta ja mislim i polako bih već mogao da se opkladim sa vama - Zejna će biti favorit naroda, a ne Uraganke. I to mi je već mnogo bolji scenario.
Ako ovo bude klanica između Luke i Zejne tu sam već miran, neka ode ko god spremi bolji nastup i zaslužio je.
Naravno, još uvek podržavam Baloša na prvom mestu, samo objektivno sagledam trenutnu situaciju... Ali on apsolutno može da iznenadi nakon nastupa i verujem u Fikicu.

I da postanu malo manje gadljivi na bilo kakve istocnjacke prizvuke.

Dođosmo do 4 hiljade postova na ovoj temi. Ko želi neka čestita! Boga mi bilo je i biće svega 😂 do marta ćemo da idemo i na 10k sto posto sve dok Miloš ovu temu ne zaključa sa zvaničnim predstavnikom Srbije. Drago mi je da postoji ovakav entuzijazam i moram da priznam i čarkice su mi zanimljive ( sve dok ne prelazi u vređanje i diskriminaciju bilo koje vrste) dižete me iz mrtvih, ova zima ubija!

Status
Not open for further replies.
Back