Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Tacno je da bez dobre pesme nastup ne znaci mnogo, ali dobra pesma moze skroz da se unisti zbog loseg nastupa. I nastup po meni ima dva najbitnija segmenta - jedan je scenski, efekti, kamere i sl, a drugi jos bitniji je samo pevanje (ima tu jos ofc, harizma, kretanje na sceni, etc) Pesma moze da bude najbolja ikad, ako pevac omane sa pevanjem ode sve. Videsmo sta bi sa Angelinom prosle god. A kao sto @Stefan28 gore kaze, mi ne znamo sta da ocekujemo od Luke, Filipa i sl.

Zejna ako je pametna ugledace se na Fuego, SloMo,.. ako nije ugledace se na Romale romali i Ruslanu.

Ali ne znam sta ona moze da uradi da izađe iz tog sablona. Msm nije ni sablon los ako se uradi vrhunski ali zato njen nastup ne intrigira jer vec znamo kako ce biti konceptualno.

Egret je u istom muzickom fahu kao Sobral, nije nezanimljivo. Samo treba dodati harizme

Eto na izboru za srpskog predstavnika neko mi napiše pustio sam "tog Hatarja koga stalno pominjete". Toliko o relevantnosti fanzajednice.

• Like
Reactions: FFM
Pošto nisam viđao puno reakcija na Borisovu pesmu, šta mislite?

Meni se mnogo više sviđa nego "Vrati mi", mnogo modernija produkcija.

Ako Lukin nastup stvarno bude u nekom sektaskom, stanistickom fazonu, vec vidim Srpsku Pravoslavnu Crkvu kako protestuje, kao sto je to uradila Protestanska Finska crkva posle pobede Lordija.

mada mislim da luka uopšte neće formalno doći na PZE kao favorit, kao sara ili Hurricane. Ne mislim ni da će biti prvi na kladionicama. Nije on baš ni Konstrakta jer sad znamo za jadac lol ali deluje mi da je za medije Hurricane, Savo, Angelina itd favoriti

Prosle godine sam pogodio da ce u ziriju biti Neda Pokraden
Od proslogodisnjih ucesnika ove godine u ziriju ocekujem Anu Stanic ili Saru Dzo... Mozda i obe

Status
Not open for further replies.
Back