Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sva kulturna dešavanja si ispratio tog leta.

Šta misliš o numeri Žena Zmija? Vokal, tekst, kompozicija?
Pa pazi, original, grčka pesma "Xeria psila" - Mixalis Xatzigiannis je zapravo poprilično dobra.. 😁
 
Ja imam osjećaj da će Zejna imati bejzik nastup za takve latino pjesme, gitarista na stolici, neki igrači koji će pokušavati da izigravaju neke ludilo flamenko pokrete, i Zejna koja će pomalo igrati ali će više stajati kao ukopana
 
Sad sam poslušao pjesmu tog Baloša. Ok pjesmica, ali ja u tome ne vidim neki potencijal na ESC-u, posebno ne kod tvt. Podsjeća me na Švedsku 2018. Možda bi kod žirija mogao solidno proći ukoliko dobro izvede uz profesionalan nastup.
 
Uhhh. Sve više želim da pobedi... Nađa...

Meni je sve slatko u vezi te pesme, i ako hoćemo da se istaknemo to možemo - baš jednostavnošću. Prosto nemam zamerku ni na šta, i što je više slušam to mi je više draga.

Pustite razne "koncepte, umetnosti, i slično". Evo ja povlačim paralelu između "in corpore sano" i "moj prvi ožiljak (na duši)". Snimljene su, a i ova druga će biti verovatno jednako izvedena bez očekivanja i lažne pretencioznosti. Dušom.

Možda nije potencijal za neki enormni uspeh na ESCu, jer neće grmeti, šta vam ja znam, ali je jedina pesma ove godine - da se čuje i OSETI!
 
Meni je Nađa ono što je bila Marija Mikić prošle godine. Nadam se bar prolasku u finale PZE 🤞
 
Džipsija svakako ne vidim u finalu, možda mi je čak i konkurent za poslednju poziciju. Fićko možda ispuši jer zaista nema nikog iza sebe, al možda ga baš zato nagrade makar finalom.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top