OK, I see your point.Filip nije fema, on je više "artsy", ipak je iz takve familije.
Pa ovogodisnje podrumare su ubole i neuporedivo bolje melodije. Vecina pesama prethodnih godina su bile kao za Beogradsko prolece. I to onih godina dok nije postojalo.Ono sto je kljucno u nasoj revoluciji je to sto podrumare imaju pristup dobroj produkciji, jer inventar je ostao isiti samo se produkcija promenila
Pa bili bismo primećeni i drugačiji sigurno.Šta ako pošaljemo etno bopić sa antikapitalističkom porukom (SOLO CAPITAL tmtmtmtm)? Možda neka ideološki leva udruženja u Evropi planski budu glasali za nas![]()
Дубљи глас од Филарија има и новорођенчеIma dublji glas od Filarija.
Azis hoće svoju pesmu nazad.
Bože koliko loše.
Meni je baš zato njegov glas sjajan, izvuče baš interesantne stvari. Vokalno u studijskim verzijama mi najinteresantnije zvuče on, Nevena i Zejna. Edit: I Egret, naravno.Дубљи глас од Филарија има и новорођенче
Hurricane, Savo, Angellina, Luka i Fillari jedini koji imaju real preglede, ostalo fejk ovaj Egor jedva 500 lajkova
Meni je Balosova pesma bas rani Beat Street. Totalno mogu da zamislim reinkaranciju nekog njihovog spota sa Kalisa (ili sa Djave u ovom slucaju), samo kroz neke filtere da isprati i njegov stil.Ko radi Savu koreografiju, Beba Beat street?
Ako Luka i Filip flopnu nastupom uzivo a narod verujem bice razocaran i sokiran novom postavom HCN (mnogi i ne znaju da su nove ,,kuvane noge" u pitanju i bice razocarani u startu) tako da Zejna ili Princ eventualno Savo u tom slučaju idu bez problema, videcete. Oboje Zejna i Princ su vokalno super, Zejna ima veselu stvar i jako prihvatljivu masi a Princ nudi ono sto obican svet kod nas voli a pritom je harizmatičan.Moze biti tako ali ako Luke flopne idu Zejna ili Filip pa cak i Princ.
Scenario u kome Hurricane pobedjuje ne postoji. Am sori.
I dalje vidim Zejnu kao pobednicu sa 16 poena, iako mi je pesma gora nego pre 7+ danaPozdrav
Pratim forum od početka godine, ali tek sada da napišem nešto (nije kao da nekog zanima moje mišljenje xD)
U slučaju da svi nastupi na PZE-u budu najbolja verzija sebe, i da svaki takmičar izvuče najbolje moguće (glas, scena, emocija, performans, stajling,..) moje mišljenje:
- Hurricane: od publike 10 ili 12, ali ne vidim da će im žiri dati više od 6
-Luke Black: od žirija 10 ili 12, ali od publike ne znam, može imati isto 10 ili 12, ali isto tako moguće je i dooosta manje (moj br. 3)
- Filip Baloš: moj favorit, mislim da će biti dosta zapažen, ali u ukupnom plasmanu žirija i publike nema šanse za pobedu (moj br. 1.)
- Zejna: trenutno mislim da je kod nje idealna situacija 8 od žirija i 8 od publike, i da će tih 16 poena biti dovoljno da bude prvo mesto ( moj br. 5)
- Nađa: mislim da će od žirija proći veoma dobro, ali od publike ne (moj br. 4)
- Savo Perović: ovo bi moglo biti kao Turska 2007, ili kao Kojot kod Ukrajinaca, mislim da se 2020 takmičio, može sakupiti dosta i od publike i od žirija, ali konačna pobeda ne
- Princ: vidim da će ljudi za ovo dosta glasati, ali mislim da kod žirija neće dobro proći ( moj br. 2)
- Angellina: žiri+publika= nedovoljno za prvo mesto
- Italijani: odlični kod žirija, od publike vrlo moguće i 0![]()