Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Šta ako pošaljemo etno bopić sa antikapitalističkom porukom (SOLO CAPITAL tmtmtmtm)? Možda neka ideološki leva udruženja u Evropi planski budu glasali za nas :ROFLMAO:

Ono sto je kljucno u nasoj revoluciji je to sto podrumare imaju pristup dobroj produkciji, jer inventar je ostao isti samo se produkcija promenila

Last edited:
Ono sto je kljucno u nasoj revoluciji je to sto podrumare imaju pristup dobroj produkciji, jer inventar je ostao isiti samo se produkcija promenila
Pa ovogodisnje podrumare su ubole i neuporedivo bolje melodije. Vecina pesama prethodnih godina su bile kao za Beogradsko prolece. I to onih godina dok nije postojalo.

Pa to, muzicko scenski progres su napravili a u skladu sa mogucnostima koje je teta Olja obezbedila

Šta ako pošaljemo etno bopić sa antikapitalističkom porukom (SOLO CAPITAL tmtmtmtm)? Možda neka ideološki leva udruženja u Evropi planski budu glasali za nas :ROFLMAO:
Pa bili bismo primećeni i drugačiji sigurno.

Дубљи глас од Филарија има и новорођенче
Meni je baš zato njegov glas sjajan, izvuče baš interesantne stvari. Vokalno u studijskim verzijama mi najinteresantnije zvuče on, Nevena i Zejna. Edit: I Egret, naravno.

• Like
Reactions: Mrm
➡️ YouTube LISTA GLEDANOSTI - 10. februar

mqKQ7AI.jpg
Hurricane, Savo, Angellina, Luka i Fillari jedini koji imaju real preglede, ostalo fejk ovaj Egor jedva 500 lajkova🤣

Ko radi Savu koreografiju, Beba Beat street?
Meni je Balosova pesma bas rani Beat Street. Totalno mogu da zamislim reinkaranciju nekog njihovog spota sa Kalisa (ili sa Djave u ovom slucaju), samo kroz neke filtere da isprati i njegov stil.

Moze biti tako ali ako Luke flopne idu Zejna ili Filip pa cak i Princ.

Scenario u kome Hurricane pobedjuje ne postoji. Am sori.
Ako Luka i Filip flopnu nastupom uzivo a narod verujem bice razocaran i sokiran novom postavom HCN (mnogi i ne znaju da su nove ,,kuvane noge" u pitanju i bice razocarani u startu) tako da Zejna ili Princ eventualno Savo u tom slučaju idu bez problema, videcete. Oboje Zejna i Princ su vokalno super, Zejna ima veselu stvar i jako prihvatljivu masi a Princ nudi ono sto obican svet kod nas voli a pritom je harizmatičan.

Ali ove žene koje se lelujaju na stolicama u publici u Šerenici :ROFLMAO::ROFLMAO:

RTS bi stvarno više trebao da promeni ovo da učesnici PZE-a gostuju i izvode pesme u jutarnjim emisijama. Mada oni nemaju nijednu gledanu večernju emisiju u kojoj bi se to moglo održavati. A da naprave neku posebnu samo za to, pitanje je koliko bi bilo gledano...

Last edited:
Pozdrav :)
Pratim forum od početka godine, ali tek sada da napišem nešto (nije kao da nekog zanima moje mišljenje xD)
U slučaju da svi nastupi na PZE-u budu najbolja verzija sebe, i da svaki takmičar izvuče najbolje moguće (glas, scena, emocija, performans, stajling,..) moje mišljenje:
- Hurricane: od publike 10 ili 12, ali ne vidim da će im žiri dati više od 6
-Luke Black: od žirija 10 ili 12, ali od publike ne znam, može imati isto 10 ili 12, ali isto tako moguće je i dooosta manje (moj br. 3)
- Filip Baloš: moj favorit, mislim da će biti dosta zapažen, ali u ukupnom plasmanu žirija i publike nema šanse za pobedu (moj br. 1.)
- Zejna: trenutno mislim da je kod nje idealna situacija 8 od žirija i 8 od publike, i da će tih 16 poena biti dovoljno da bude prvo mesto ( moj br. 5)
- Nađa: mislim da će od žirija proći veoma dobro, ali od publike ne (moj br. 4)
- Savo Perović: ovo bi moglo biti kao Turska 2007, ili kao Kojot kod Ukrajinaca, mislim da se 2020 takmičio, može sakupiti dosta i od publike i od žirija, ali konačna pobeda ne
- Princ: vidim da će ljudi za ovo dosta glasati, ali mislim da kod žirija neće dobro proći ( moj br. 2)
- Angellina: žiri+publika= nedovoljno za prvo mesto
- Italijani: odlični kod žirija, od publike vrlo moguće i 0 :(
I dalje vidim Zejnu kao pobednicu sa 16 poena, iako mi je pesma gora nego pre 7+ dana 😁

Savo mislim da ne može imati neku dobru prolaznost ni kod publike a tek kod žirija jer je to ipak Savo, bez obzira na pesmu i nastup...

Zejna može biti u top 5 i kod jednih i kod drugih, ali ne verujem da će to biti baš 8 poena...

Status
Not open for further replies.
Back