Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Šalu na stranu, zamisli da si mučeni Jermen iz Arcaha, Alijev ti zavrće gas i smrzavaš se, puštaš JESC i vidiš Malenu kako pobeđuje, pa... 🥹

Koliko se ovde forsira Luka toliko mi je njegova pojava i cela priča oko PZE odbojnija. Nemojte nipodaštavati druge učesnike , svako ima pravo da se pokaže/ ne pokaže. Kul je da svako iznese šta očekuje ili ne očekuje od nastupa itd ali u fanatizmu se preteruje.
Klasična priča ovde svake godine. To je taj Tviter mentalitet. 🥹

Ma kakvi Jermeni, njih više ne vole nego Azere.

Jermenija je članica CSTO/a (aka ruskog NATO/a), dok im Azerbejdžan služi za jeftini gas.

Takođe i Rusima više odgovarali Azeri pošto su ekonomski mnogo povezaniji nego sa mučenom Jermenijom, koja je prepuštena samoj sebi.

No da ne idem previše u offtopic, svakako pobedu Jermenima ne bi nikada servirali.

Inače Zejna pokidala akustičnu verziju. Složio bih se da bi učesnici svakako trebali slati verzije koje su predviđene ukoliko pobede. A znaju koliko mala promena u pesmi/tekstu ili nastupu može da utiče na krajnji rezultat. Ili pucaj odmah sve ili nemoj ništa..

Moj naklon i postovanje za Hurricane, Angelinu, Luku Bleka, Balosa i sve ostale ucesnike koji su bili fer i ostali dosledni sebi te nisu kupovali preglede kao vecina ove bagre u top 10 na listi slusanosti! Zaista svaka cast
biraj reči

rekao sam jednom i reći ću 20 puta. Prava popularnost pesme se mnogo više ogleda u lajkovima i odnosu lajkova prema dislajkovima, nego u pregledima. Pregledaš video 20 puta, a lajkuješ ga samo jednom. Naravno, nije ni to perfektna mera, ali je bolja od svega drugog ponuđenog.

Moj naklon i postovanje za Hurricane, Angelinu, Luku Bleka, Balosa i sve ostale ucesnike koji su bili fer i ostali dosledni sebi te nisu kupovali preglede kao vecina ove bagre u top 10 na listi slusanosti! Zaista svaka cast
Sledeće godine na PZE - Mirad sa numerom "Ne kupuj preglede!"... 🤩😍

Šalu na stranu, zamisli da si mučeni Jermen iz Arcaha, Alijev ti zavrće gas i smrzavaš se, puštaš JESC i vidiš Malenu kako pobeđuje, pa... 🥹
Puštaš ako imaš struje.
Think About It GIF by Identity

Najgori je bio prošlogodišnji dualizam između Sare Jo i Zorje (ovako u globalu, ne na forumu), pošto onda moraš da se svrstavaš.

Sad se, osim Crnog Luke, dovodi u kontekst pobede (ili dobrog plasmana na PZE) dobar broj izvođača, pa nema taj sukob interesa.

Dosadna mi je ta priča, Majoooo

I da, ne mažite nam više oči lažnom statistikom.

Status
Not open for further replies.
Back